Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Ride along with PowerBar

Alle categorieën Gran Fondo adviesVoedingsschema trailrunningVoedingsschema hockey

Na het succesvol introduceren van ’s werelds eerste Energy Bar, dé Energize Bar, werd op het hoofdkantoor van PowerBar al snel duidelijk dat er vraag was naar meer. Niet alleen meer van hetzelfde, maar ook meer van iets nieuws. Met een enorme groei in populariteit waren candybars begin deze eeuw niet meer weg te denken uit het voedingslandschap, maar of dit nou zo’n geschikt product voor sporters was… Wel bood het wetenschappers voldoende food for thought, en zo werd dit fenomeen meegenomen in de ontwikkeling van een nieuwe bar.

 

2007 – De introductie van de allereerste Ride Bar. Een verantwoorde energiereep, maar dan eentje die smaakt als een candy bar. Innovatief voor die tijd was het tonen van de tasty binnenkant.

PowerBar Ride Bar 2007

2016 – Een nieuw logo vraagt om een nieuwe verpakking. Met een nog grotere focus op de tasty binnenkant, ruimte om magnesium als ingrediënt te noemen én een gebruiksmoment: vóór en tijdens inspanning.

PowerBar Ride Bar 2016

Ride Bar vanaf 2018 

Het logo weer richting het logo dat ruim 10 jaar geleden de verpakking sierde. Inmiddels is duidelijk dat de Ride Bar niet alleen maar vóór en tijdens inspanning gegeten kan worden, maar ook als lekkere snack tussendoor. Nooit had Brian Maxwell, de oprichter van PowerBar, gedacht dat zijn producten ook gedurende dag gegeten zouden worden, en dus niet alleen vlak vóór en tijdens het sporten. Maar goed, dezelfde Brian had ook niet gedacht een internationaal topmerk neer te zetten toen hij 32 jaar geleden met een blender in zijn keuken de eerste Energize Bar maakte. En het allerbelangrijkste? De smaak! Die is namelijk sinds de introductie niet veranderd. Never change a winning… bar 😉

PowerBar Ride Bar 2018
Geschreven door PowerBarNL Nutrisense

NutriSense heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een ervaren speler in de (sport)voedingsbranche. Met merken als PowerBar & QWIN richten zij zich op topsporters, recreatieve sporters en de moderne actieve gezondheidsbewuste consument.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!
Overige berichten
Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot

4.8 / 5 met meer dan 900 reviews

Snelle levering

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!*

Kies je cadeau

Gratis cadeau bij elke bestelling

Gratis bezorging

Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact