0

Clif Bar

Clif Bar heeft de focus op gezonde, fairtrade en organische ingrediënten icm bewust omgaan met de natuur. Het gaat bij Clif Bar dus niet enkel om het product, maar zij denken verder. Effectief om gaan met verpakkingen en zorgen voor minder belasting en vervuiling van onze natuur. Inmiddels is hun denkwijze voor vele gebruikers een ‘Lifestyle’ geworden. Meer info...

Categories

    •    
    •    
    •    
Filter
4%korting
Energy Bar 68 gram
Energy Bar 68 gram Clif Bar
2.05 1.95
Shot Bloks 60 gram
Shot Bloks 60 gram Clif Bar
3.25
18%korting
Energy Gel 34 gram
Energy Gel 34 gram Clif Bar
1.85 1.50
Nut Butter Filled Energy Bar 50 gr
Nut Butter Filled Energy Bar 50 gr Clif Bar
2.05
Builders Protein 68 gr
Builders Protein 68 gr Clif Bar
2.55
1 - 5 van 5Producten per pagina:


Het ontstaan van Clif Bar I Clif Bar assortiment

Het ontstaan van Clif Bar

Het Amerikaanse merk Clif Bar heeft zijn oorsprong letterlijk op de fiets liggen. Oprichter Gary was een training op de fiets aan het afwerken, waarbij hij gebruik maakte van een algemene en reeds bestaande energie reep. Na een hap ontstond het idee het beter te kunnen, zowel op smaak, consistentie en verteerbaarheid. Aandacht voor verbeteringen van het product, maar ook bewust omgaan met gezonde ingrediënten.

Clif Bar assortiment

Clif Bar is van origine een Amerikaans merk. Het aanbod op de Amerikaanse markt is afgelopen jaren explosief gegroeid. Diverse type bars, met vele smaakvariaties, gels, sportdrinks en herstelproducten als protein bars en shakes zijn inmiddels beschikbaar. Echter is door de Europesche wetgeving maar een selectief aanbod geldig voor de Nederlandse markt. Ons geduld wordt dus nog op de proef gesteld, zowel in productvariatie als in smaakvariaties.

Eat like an Athlete!