Powerbar Isomax - Het nieuwe geheime wapen!

Powerbar IsoMax is speciaal voor intensieve trainingen en wedstrijden!


Powerbar heeft in het jaar 2011 besloten de alom bekende Energize Sportdrink te vervangen. Om een nog grotere groep sporters te bereiken introduceert PowerBar een nieuwe isotone sportdrank: de Iso Active. De Iso Active is ontwikkeld voor iedere actieve sporter. Door de nieuwe innovatieve C2MAX koolhydratenmix van PowerBar bieden ze een grote stap voorwaarts in de wereld van de sportvoeding. De C2Max koolhydratenmix bevat een speciale verhouding van glucose en fructose. Deze verhouding zorgt ervoor dat de spieren tot 55% meer koolhydraten opnemen. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond: gemiddeld 8% betere sportprestaties en langdurige energie.

Ter verbreding van het assortiment en jou als duursporter tijdens intensieve trainingen en wedstrijden nog beter van dienst te zijn is naast de Iso Active is de Iso Max in het assortiment gekomen. Powerbar IsoMax is de sportdrank met 70 mg cafeïne. Caffeïne verbetert onder andere de uithouding en het prestatievermogen. Het stimuleert de ademhaling en ondersteunt bij het sporten, duursporten en krachtsporten. Het gebruik van caffeïne verdrijft de vermoeidheid en is ideaal om te gebruiken tijdens intensieve trainingen en wedstrijden.

Powerbar – Cycling Banner

De 3750 mg PeptoPro eiwithydrolysaat die is toegevoegd vertraagt de spiervermoeidheid en maakt een snel herstel mogelijk maakt. Daarnaast leveren de 5 hoofdelektrolyten (natrium, chloride, kalium, magnesium en calcium) vervolgens het lichaam de specifieke sportbehoefte.

 • Met C2MAX
 • Met de 5 belangrijkste elektrolytenvoor de sporter
 • Met 400 mg natrium!
 • Met 70 mg cafeïne!
 • 3 g proteïnen vertragen de vermoeidheid tijdens lange intensieve inspanning
 • Geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en geen conserveringsmiddelen
 • Smaakvariant: Blood Orange


 • Gerelateerde Powerbar pagina’s?
  Powerbar productoverzicht
  Powerbar merkbeschrijving
  www.powerbar.nl