0

Wielersportbond NTFU

Wielersportbond NTFU

Duursport.nl partner van de Wielersportbond NTFU!

Vanaf maart 2016 is de samenwerking tussen Duursport.nl en de NTFU helaas tot een einde gekomen. Het standaard kortingstraject zal daarom per 1 januari 2017 komen te vervallen. Wil je wel gebruik blijven maken van de scherpte acties? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je bent altijd altijd op de hoogte van de beste deals!


De Wielersportbond NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie) is de grootste wielersportbond van Nederland en behartigt de belangen van de sportieve racefietser, de mountainbiker en de recreatieve fietser. Zij zetten zich in voor kwaliteit en veiligheid binnen de wielersport. De NTFU is erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en aangesloten bij sportkoepel NOC*NSF en mountainbike-organisatie IMBA Europe.

Vanaf 2014 is Duursport.nl partner in sportvoeding van de NTFU. Duursport.nl is enkele jaren geleden opgezet door sporters voor sporters. In korte tijd is de webwinkel uitgegroeid tot de grootste online shop op het gebied van sportvoeding voor duursporters. Het succes is te danken aan de combinatie van een zeer groot assortiment, scherpe prijzen en een snelle levering. Een overzichtelijke webwinkel met een hoog niveau service en commitment naar de klant.

Onze expertise op het gebied van sportvoeding in relatie tot fietsen en specifieke productkennis vormen een ideale mix om ook jouw prestaties te optimaliseren. Wil jij een objectief en vrijblijvend advies? Stel nu je vraag via info@duursport.nl

Exclusieve actie voor de leden van de NTFU!

Via je lidmaatschap van de NTFU kan je jezelf als bijzonder lid geregistreren bij Duursport.nl, de Sportvoeding Specialist voor duursporters. Dankzij deze NTFU lidmaatschapsregistratie kan je genieten van een extra korting van 10% op ons merk Amacx Sportvoeding. Deze korting komt als een extra boven op de reeds scherpe staffelkortingen van dit merk.

AMACX NTFU


Wil jij als lid van de NTFU genieten van deze exclusieve actie? Meld je dan nu aan bij Duursport.nl!

Stuur een e-mail naar info@duursport.nl o.v.v. je naam, e-mailadres, adresgegevens, telefoonnummer en je lidnummer. Wij plaatsen je in de speciale kortingsgroep van de NTFU. Vervolgens wordt bij iedere bestelling onder jouw account de korting automatisch verrekend en weergegeven in het betaalscherm. Je kan ten alle tijden vrijblijvend genieten van deze exclusieve actie.