0

Wielersportbond NTFU

Wielersportbond NTFU

Duursport.nl partner van de Wielersportbond NTFU!

Vanaf maart 2016 is de samenwerking tussen Duursport.nl en de NTFU helaas tot een einde gekomen. Het standaard kortingstraject zal daarom per 1 januari 2017 komen te vervallen. Wil je wel gebruik blijven maken van de scherpte acties? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je bent altijd altijd op de hoogte van de beste deals!


De Wielersportbond NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie) is de grootste wielersportbond van Nederland en behartigt de belangen van de sportieve racefietser, de mountainbiker en de recreatieve fietser. Zij zetten zich in voor kwaliteit en veiligheid binnen de wielersport. De NTFU is erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en aangesloten bij sportkoepel NOC*NSF en mountainbike-organisatie IMBA Europe.

Vanaf 2014 is Duursport.nl partner in sportvoeding van de NTFU. Duursport.nl is enkele jaren geleden opgezet door sporters voor sporters. In korte tijd is de webwinkel uitgegroeid tot de grootste online shop op het gebied van sportvoeding voor duursporters. Het succes is te danken aan de combinatie van een zeer groot assortiment, scherpe prijzen en een snelle levering. Een overzichtelijke webwinkel met een hoog niveau service en commitment naar de klant.

Onze expertise op het gebied van sportvoeding in relatie tot fietsen en specifieke productkennis vormen een ideale mix om ook jouw prestaties te optimaliseren. Wil jij een objectief en vrijblijvend advies? Stel nu je vraag via info@duursport.nl