100% Whey Protein 700 grQWIN

100% Whey Protein 700 gr 10 out of 10 1 user reviews.
Shop vandaag voor minimaal €75,- en profiteer van 7,5% extra korting* met code: GOFORIT7 (* muv 'altijd laag' producten)

QWIN – 100% Whey Protein

Eiwitshake van QWIN


De eiwitshake van Qwin, de 100% Whey Protein, is een samengesteld met Whey Proteine Concentraat, Whey Proteine Isolaat en Whey Proteine Hydrolisaat.

100% Whey Protein van Qwin is ideaal bij het beoefenen van team-, kracht- & duursporten! Eiwitten ondersteunen snel herstel van de spieren na de training en bevordert spiergroei.

Specifieke eigenschappen van de QWIN 100% Whey Protein:
  • Voor herstel van spieren na fysieke training (eiwit)
  • Enzyme technology
  • Voor het behoud van sterke botten (eiwit)
  • Goed oplosbaar in water of melk
QWIN 100% Whey Protein online bestellen? Nu bij Duursport.nl!

Product informatie - 100% Whey Protein


NZVT-gecertificeerd
Multi Health Support Gold (zonder B6) bevat het NZVT logo. NZVT is een afkorting van ‘Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport’. Het NZVT logo geeft een sporter de garantie van een dopingvrij supplement.Europese claims-verordening op voedingstoffen
Sinds 14 december 2012 mogen wij, als gevolg van de nieuwe Europese claims-verordening op voedingstoffen, op productinformatiebladen en producten uitsluitend gezondheidsclaims vermelden, die zijn goedgekeurd door een Europese wetenschappelijke organisatie. Hierdoor is Virtuoos zeer beperkt geworden in de mogelijkheid tot informatieverschaffing, daar veel gezondheidseffecten van voeding en supplementen door die organisatie (nog) niet als voldoende wetenschappelijk onderbouwd worden erkend.

Gebruik en dosering - 100% Whey Protein


Gebruiksadvies van de QWIN 100% Whey Protein:
Gebruik 1 tot 3 servings verdeeld over de dag. Mix 1 maatschep (28 g) QWIN 100% Whey Protein in een shaker met 200-250 ml water of (magere) melk. Neem 2 á 3 shakes per dag voor een optimaal resultaat.

Inhoud/Aantal:
De verpakking staat gelijk aan 25 shakes/servings.

Bewaren:
Droog, koel en donker bewaren buiten bereik van jonge kinderen.

Waarschuwingen:
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gevarieerde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Heeft u vragen over de QWIN 100% Whey Protein? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Samenstelling - 100% Whey Protein
Ingrediënten van QWIN 100% Whey Protein:
(bijv. Vanille) Cross-flow en ultra-filtrated whey blend (whey protein concentraat, whey protein isolaat & whey protein hydrolisaat), smaakaroma, kleurstof, fructose, xanthaan gum, guar gum, splenda sucralose, acesulfame-K, protease, lactase.


Voedingssupplement

Allergenen declaratie EU: bevat Melk, Lactose, Soja, Vanille

Waarschuwing: Koel en droog bewaren, buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een evenwichtige, gevarieerde voeding en gezonde leefstijl is belangrijk.


100% Whey Protein 700 gr Rating: 10 out of 10 Sanne Berg 2016-05-31
Sanne Berg
Sanne Berg 10
31 May 2016 on 12:18

Fijne herstelshake die een lekkere smaak heeft en goed oplost in zowel water als melk. Perfect om mee te nemen voor na een training of wedstrijd. Door het NZVT keurmerk ben je zeker van de kwaliteit en dat de shake vrij is van verboden stoffen.

Onze service

  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 50, -
  • Kado bij elke bestelling
  • Bereikbaar van 9:00-21:30 (ma-vrij)
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met