0

Good Night DealVirtuoos

Stapelvoordeel! Shop vandaag voor minimaal €55,- en profiteer van 5% extra korting* met code: GOFORIT5 Ga je voor minimaal € 85,-? Profiteer van 8% extra korting* met code: GOFORIT8 (* muv 'altijd laag' producten)
63.50 54.50

Direct leverbaar

Virtuoos - Good Night Deal

Good Night Deal inhoud:

Lekker slapen is belangrijk. Wist jij dat Dylan Groenewegen en Primoz Roglic fans zijn van de combinatie Magnesium Gold en ProNite Gold? Tijdens grote rondes en op avonden voorafgaand aan zware trainingen nemen beide Jumbo-Visma renners een halfuur voor het slapen gaan bovenstaande combinatie. Magnesium draagt er toe bij dat de spieren tijdens en na inspanning soepel blijven aanvoelen. Een goede nachtrust is de basis van succes!

Het Nederlandse merk Virtuoos staat bekend om haar excellente kwaliteit sportsupplementen. Virtuoos vitamines en mineralen zijn verwerkt in vegetarische capsules wat de zuiverheid ten goede komt en de opname door het lichaam verbetert. Virtuoos producten worden ingezet om fysieke topprestaties te kunnen leveren en dienen als aanvulling op reguliere voeding.

Bereik sneller je sportieve doel met de prestatieformules van Virtuoos!


Onze service

  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 50, -
  • Kado bij elke bestelling
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met