0

ProNite Gold 60 capsVirtuoos

Stapelvoordeel! Shop vandaag voor minimaal €55,- en profiteer van 5% extra korting* met code: GOFORIT5 Ga je voor minimaal € 85,-? Profiteer van 8% extra korting* met code: GOFORIT8 (* muv 'altijd laag' producten)
29.00

Direct leverbaar

Virtuoos – ProNite Gold

ProNite Gold voordelen:

  • Met valeriaan om lekker te slapen en te ontspannen
  • Passiflora helpt te ontspannen en bevordert de slaapbereidheid
  • Vitamine B1 en B3 helpen om energie vrij te maken uit de voeding
  • Vitamine B1 en B3 spelen een belangrijke rol in het functioneren van zenuwen
  • Vitamine B3 helpt bij vermoeidheid en moeheid
  • Met melatonine, een stof die het lichaam aanmaakt in de pijnappelklier

ProNite Gold bevat een combinatie van kruiden, vitaminen en melatonine. Het gebruik van valeriaanextract om lekker te slapen en om rust te geven is al eeuwen bekend. Vandaag de dag is valeriaan nog altijd een veel gebruikt kruid om te ontspannen en een natuurlijke gezonde nachtrust te bevorderen. Ook passiflora bevordert de slaapbereidheid. ProNite Gold bevat de hoogste kwaliteit valeriaan en passiflora en is geschikt als ontspanning gewenst is. ProNite Gold bevat deze ingrediënten, die helpen na een gezonde nachtrust ’s ochtends lekker uitgerust en fris wakker te worden. Valeriaan en passiflora kunnen je ook ondersteuning geven bij een jetlag, door het reizen tussen verschillende tijdzones. De vitamines B1 en B3 in ProNite Gold spelen een belangrijke rol in het functioneren van zenuwen. Daarnaast bevorderen ze de energiestofwisseling. Vitamine B3 draagt bovendien bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

NZVT-gecertificeerd

ProNite Gold is geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en bevat daarom het NZVT logo. ProNite Gold kan dus met zekerheid door topsporters gebruikt worden.

NZVT, Virtuoos, Creatine Complex Gold

Weten welke sportsupplementen op jouw specifieke situatie van toepassing zijn? Doe de online test! Klik hier voor een persoonlijk advies: Supplementenadvies

Gebruik en dosering – ProNite Gold


Gebruiksadvies van de ProNite Gold:
Dagelijks gebruik:Reizen (internationale vlucht): direct voor de vlucht 1 capsule; naar behoefte tijdens de vlucht nog 1-2 capsules vóór het slapen gaan; na aankomst 3x daags 1-2 capsules bij de maaltijd gedurende 2 tot 3 dagen. Dosering is 1-3 capsules 30 minuten voor het slapen gaan; afhankelijk van de persoonlijke behoefte.

Bewaren:
Droog, koel en donker bewaren buiten bereik van jonge kinderen.

Waarschuwingen:
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gevarieerde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Heeft u vragen over de ProNite Gold? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Samenstelling - ProNite Gold

 Per dagdosering (=1 capsule)
Hoeveelheid 
RI* 
 Melatonine
0,3 mg 
 
 Vitamine B1
1,2 mg 
100% 
 Vitamine B3
16 mg 
100% 
 Passiflora incarnata extract
375 mg 
 
 L-Theanine
400 mg 
 
 Lupulinum
300 mg 
 
 Valeriana officinalis extract
750 mg 
 
 Lecithine
100 mg 
 

* % Referentie-innameIngredienten van Virtuoos ProNite Gold:
Thiamine nitr. 81% vit.B1, Nicotinamide/ Niacine 100% vit. B3, Melatonine, L-Theanine, Lupulinum, Valeriana officinalis extract, Passiflora incarnata extract, Oleum helianthus annuum, HPMCellulose (capsulehuls), titaniumdioxide (capsulehuls).


Voedingssupplement

Allergenen declaratie EU: Dit product is vrij van bekende allergenen.

Waarschuwing: Koel en droog bewaren, buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Onze service

  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 50, -
  • Kado bij elke bestelling
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met