Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Ben jij een goede of slechte slaper?

Alle categorieën VoedingWielrennenRecepten

Een goede nachtrust is essentieel voor een sporter. Tijdens het slapen herstelt het lichaam zowel geestelijk als lichamelijk van de dag ervoor. Een (chronisch) slaaptekort verhoogt het risico op blessures en zorgt ervoor dat het immuunsysteem minder goed functioneert. Ook reizen tussen verschillende tijdzones kan het slaappatroon in de war brengen.


Virtuoos en nachtrust Duursporters 

Het Nederlandse A-merk Virtuoos staat bekend om haar excellente kwaliteit voedingssupplementen voor de ‘sportieve mens’. Virtuoos supplementen zijn veelal verwerkt in vegetarische capsules wat de zuiverheid ten goede komt en de opname door het lichaam verbetert. De producten worden ingezet om fysieke topprestaties te kunnen leveren en dienen als aanvulling op de reguliere voeding.

Cycling

Slaappakket Virtuoos

De Good Night Deal bevat de voedingssupplementen ProNite Gold1 en Magnesium Gold. Deze supplementen vullen elkaar goed aan en kunnen worden gebruikt om de slaap(kwaliteit)1 te verbeteren. ProNite Gold bestaat uit een mooie combinatie van melatonine en kruiden zoals valeriaan en passiflora die helpen om de nachtrust te bevorderen. Magnesium is een mineraal dat helpt om het parasympatisch systeem te activeren, wat belangrijk is om het lichaam in rust en ontspanning te brengen.

Naast dit pakket is het belangrijk om ook je eigen slaaphygiëne goed onder de loep te nemen en zo nodig aan te passen.

  • Houd een vast schema aan wat betreft naar bed gaan en opstaan.
  • Zorg voor een donkere en koele kamer.
  • Geen vetrijke maaltijden voor het slapen.
  • Vermijd cafeïne vanaf het tweede deel van de middag.
  • Beperk het gebruik van mobiele telefoons, tablets en computer (blauw licht) in de laatste 2 tot 3 uur voor het slapen (verstoort aanmaak van melatonine).
Geschreven door Virtuoos Sportsupplementen

Het Nederlandse Virtuoos is een hoogwaardig merk sportsupplementen. Het Nederlandse bedrijf is opgericht in 2010 met als doel om samen met de sportwereld effectieve en veilige voedingssupplementen te ontwikkelen en deze af te stemmen op specifieke sporters en - sportdisciplines. Inmiddels gebruiken vele nationale en internationale topatleten, profvoetballers, schaatsers, wielrenners en andere sporters de dopingvrije voedingssupplementen van Virtuoos en is het innovatieve bedrijf een sterk groeiend merk in de Internationale sportwereld.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!
Overige berichten
Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot

4.8 / 5 met meer dan 900 reviews

Snelle levering

Voor 22:00 besteld, morgen in huis!*

Kies je cadeau

Gratis cadeau bij elke bestelling

Gratis bezorging

Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact