0

Il Magistrale Cycling Coffee

Van oudsher voert koffie een rode draad door de wielersport. Niet alleen dat koffiemerken zich als sponsor binden aan grote wielerploegen, maar ook het gebruik en de beleving van een goede kop koffie binnen het peloton. Renners stellen hoge eisen aan een goede kop koffie om hun trainings- en/of wedstrijddag mee te starten. Diverse toprenners hebben hun eigen unieke blend, waarbij Il Magistrale deze ook in de markt zet om jou als wielerliefhebber dezelfde kansen en beleving te bieden als jouw favoriete renner. Lees meer...>

Categories

Filter
Gravel Grinder 500 gr
Gravel Grinder 500 gr Il Magistrale Cycling Coffee
15.95
Spartacus Ristretto 10 cups
Spartacus Ristretto 10 cups Il Magistrale Cycling Coffee
4.95
Explorer Pack
Explorer Pack Il Magistrale Cycling Coffee
29.95
Dutch Cowboy 500 gr
Dutch Cowboy 500 gr Il Magistrale Cycling Coffee
14.95
Gravel Grinder 1,0 kg
Gravel Grinder 1,0 kg Il Magistrale Cycling Coffee
29.95
Leeuw van Vlaanderen 500 gr
Leeuw van Vlaanderen 500 gr Il Magistrale Cycling Coffee
14.95
Bom van Balen 500 gr
Bom van Balen 500 gr Il Magistrale Cycling Coffee
15.95
Cima Coppi 500 gr
Cima Coppi 500 gr Il Magistrale Cycling Coffee
15.25
Mooiboy 250 gr
Mooiboy 250 gr Il Magistrale Cycling Coffee
8.95
1 - 9 van 9Producten per pagina:

Il Magistrale Cycling Coffee

  1. Il Magistrale koffiebonen
  2. Il Magistrale cups voor in de Nespresso machine
  3. LTD Gravel Grinder
  4. Koffie kopen voor sporters

Il Magistrale koffiebonen

Voor Il Magistrale is fietsen en koffie een manier van leven. De sterke connectie tussen fietsen, de uitdagende elementen en het drinken van deze geweldige koffie is duidelijk. Pure passie! De echte liefhebber bereid zijn koffie zo vers mogelijk. Als een echte barista stelt hij zijn bonenmolen (Grinder) tot in precisie af, om vervolgens zijn professionele espressomachine met de juiste druk aan het werk te zetten.

Il Magistrale cups voor in de Nespresso machine

Niet de echte thuisbarista, maar wel een pure koffie en wielerliefhebber? Ook in jouw Nespresso koffieapparaat bereid je een schitterende kop koffie in een handomdraai. Met de Pistolero Espresso capsules kan je genieten van een mooie volle espresso. Een geweldige blend van 100% Biologische bonen. Gemalen en direct verwerkt in unieke composteerbare capsules voor maximale versheid. Je schiet je dag op een geweldige manier in gang!

LTD Gravel Grinder - Laurens ten Dam koffie

Laurens ten Dam is misschien wel de grootste koffieliefhebber binnen het peloton. Hij neemt zelfs een eigen (reis)koffiemachine mee voor onderweg! Met de specialisten van Il Magistrale Cycling Coffee is er nu een onovertroffen bonensamenstelling ontstaan. Drie verschillende koffiebonen in de mix, met een Biologisch Certificaat. Met zijn eigen geliefde blend wordt hij door veel renners gezien als de ‘koffiebaas’ van het peloton. Menig renner besteld in grote rondes zijn koffie. Laurens heeft het er maar druk mee om langs alle tourbussen te gaan ;-).

Koffie kopen voor sporters

Il Magistrale koffie is niet zomaar een koffiemerk. De eervolle titel ''Il Magistrale'' is voor diegenen die harder pushen, langer lijden en nummer één willen worden en blijven. Het karakter, de moed en de zwier die door hen worden getoond, inspireert Il Magistrale om jullie de beste koffie te bieden.

Degenen die het meeste uit zichzelf eisen, verdienen onze speciale koffie.

Ride your bike, push hard and earn your coffee. Be Magistrale!