Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Koffie en fietsen

Alle categorieën Voedingsschema zwemmenZwemmenVoedingsschema mountainbike

Koffie en fietsen is niet meer los van elkaar te denken. Waar koffie is is een fiets en waar een fiets is is automatisch koffie. De sterke connecties die er tussen koffie en fietsen is zijn wel duidelijk! Hoe komt dat nou precies?


Koffie en Wielrennen

Zodra je opstaat als wielrenner denk je vrijwel meteen aan koffie! Eerst rustig opstarten samen met een goede bak koffie. Later wanneer je een ritje op je fiets maakt wordt er automatisch weer gestopt voor koffie, het bekende ‘koffierondje’ dus. Als je onderweg niet stopt denk je op de fiets vast al aan je kopje koffie die jezelf verdiend door jouw sportieve bezigheid. Zelfs wanneer je terug komt van het fietsen is een kopje koffie geen overbodige luxe, de perfect beloning! Naarmate de dag vordert gaat men vaak over op decaf koffie of op een thee.

 

Koffie en fietsen

Il Magistrale Cycling Coffee

Om jou niet alleen te ondersteunen op de fiets hebben wij nu ook koffie te koop. Niet zomaar koffie, maar Il Magistrale Coffee! Il Magistrale is namelijk niet zomaar een merk. Voor degene die harder pushen, langer lijden en graag willen winnen is de eervolle titel ‘Il Magistrale’! Degenen die het meeste uit zichzelf eisen, verdienen deze geweldige koffie!

Il Magistrale Coffee is verkrijgbaar in verschillende soorten blends, zo zit er altijd wel eentje tussen die bij jou past. Ook hebben wij capsules indien je niet beschikt over een koffiemachine die werkt met verse bonen. Uniek aan deze capsules is dat ze biologisch afbreekbaar zijn. Goed voor jouw humeur en voor het milieu.

De blends zijn allemaal vernoemd naar een bekende wielrenner die net zoals jou een fantastische binding heeft tussen fietsen en koffie. Achter elke smaakaroma zit een fantastisch verhaal. Ontdek met onze Explorer Pack met welke wielrenner jij de beste connectie hebt op het gebied van koffie.

Magistrale koffie kopen – welke blends zijn er?

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact