Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Wcup Sportvoeding – Sophie de Boer

Alle categorieën VoetbalWielrennenTop 5 beste sportvoeding

Veldrijden / Cyclocross is een explosieve sport met een relatief korte duur, maar wel met een hoog inspanningsniveau. De wedstrijd gaat veelal met een sprint van start om op een goede positie het parcours op te draaien. Ieder gewonnen plaats bij de start scheelt je veel tijdverlies bij het inhalen. Het tempo blijft schrikbarend hoog en er is weinig tot geen ruimte om rust te pakken. Het is dus zaak scherp en goed opgeladen aan de start te staan om een vol uur op hoge intensiteit te kunnen presteren. Veelal worden er dubbele weekenden gereden, waarbij het zaak is direct na de inspanning is het zaak je lichaam weer de juiste voedingstoffen aan te bieden. Zo snel mogelijk weer terug te komen op het niveau waar de wedstrijd mee is gestart biedt succeskansen voor de opvolgende dag.

Wcup Sportvoeding - Sophie de Boer

Veldrijden & voeding

Sophie de Boer, Nederlandse top cyclocrosser, kiest bewust voor Wcup Sportvoeding. Ze heeft tijdens haar carrière al veel merken mogen gebruiken, maar kiest nu bewust voor Wcup Sportvoeding.

Sophie de Boer: “ik vind het echt top dat het assortiment zo breed is en daarnaast krijg ik vrijwel nooit last van mijn maag van de producten, ook niet bij hele hoge intensiteit. Van veel producten kreeg ik maagzuur, dus ik ben daarom heel voorzichtig met de producten die ik wel gebruik. Doordat het assortiment zo breed is kun je goed variëren met smaken, voordeel hiervan is dat als je dagelijks op de fiets zit en producten gebruikt, dat je niet zo snel op een smaak uitgekeken bent.”

Wcup Sports Nougat

Nougat energierepen!! Dit is net snoep. Vind ik echt fantastisch. Deze eet ik tijdens een training (van circa 2/2,5u) of een uur binnen aanvang van de cross. Dan wil ik niks zwaars meer eten en dan is een nougat reep perfect (circa 150kcal uit mijn hoofd). Smaak verveelt nooit. En handig als ik in de zon aan het trainen ben, de repen plakken niet en smelten niet.

Wcup kopen?

Duursport.nl is dé Specialist in Sportvoeding en biedt het complete assortiment Wcup Sportvoeding aan. Onze ervaring is dat diegene die Wcup hebben getest, automatisch trouwe klant blijven van dit mooie Belgische merk. Test het nu zelf & ervaar het verschil!

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact