Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Born Sportvoeding – De missie staat!

Alle categorieën GravelTop 5 beste sportvoedingFietsonderhoud

Op vrijdag 4 mei zal Tom Dumoulin van start gaan in de Giro om zijn overwinning van 2017 te prolongeren. Hij zal het wederom tegen de wereldtop binnen het wielrennen opnemen om de velbegeerde roze trui mee naar huis te nemen. Gaat het hem lukken? Tom kan in ieder geval ook in 2018 weer rekenen op support van BORN Sportvoeding. Nog voor de start van de Ronde van Italië zullen een aantal nieuwe producten worden gelanceerd die samen met Team Sunweb zijn ontwikkeld.

2:1 Koolhydraatverhouding - Stoere energie!

Foto: © Team Sunweb

 

Sportdrank – Born Sportvoeding

Born Iso Pro is één van de gezamenlijke innovaties van BORN en Team Sunweb en de favoriete drank van Tom. De isotone sportdrank die een vatse waarde is binnen het sportvoedingschema van dit succesvolle wielerteam. Niet te zoet, lekker fris en boordevol energie. De 2:1 verhouding van glucose vs. fructose levert de gebruiker een verhoogde inname van koolhydraten 90 g per uur in plaats van het normale gemiddelde 60 g. Ideaal voor tijdens de slopende drie weken van deze etappekoers!

 

Voeding & wielrennen

Op elk niveau kan de juist voeding je sportprestatie naar een hoger plan brengen, of je nu prof of recreant bent. Zodra je dagelijkse voeding op orde is en aan sluit bij je sportieve ambities kan de juiste sportvoeding je inzet versterken. De synergie tussen je dagelijkse voeding en sportvoeding wordt dan voelbaar en zie je terug in je resultaten op Strava.

Born Sportvoeding is op het hoogste niveau uitgebreid getest door de meest veeleisende sporters en voedingdeskundigen. Pas als een product in de testfase 100% goedkeuring ontvangt van de betrokken renners en voedingsadviseurs wordt het product omgenomen in het assortiment. Hoogwaardige producten die ook jouw sportieve prestaties naar een hoger plan trekken.

Is BORN ook de supporter van jouw missie?

Geschreven door Born Superior Sports Care

Het Nederlandse BORN Sportscare heeft een brede basis in de wielersport. Het merk BORN biedt een totaalconcept in sportvoeding en sportverzorging, specifiek vóór en dóór duursporters. BORN is partner van o.a. KNWU, Team Parkhotel Valkenburg, Volker-Wessels Cycling Team en Limburg Cycling. Alle producten worden ontwikkeld en getest op topniveau, maar zijn zeker ook ontwikkeld met het oog op de recreatieve wielrenner/wielrenster die het beste uit zichzelf/haarzelf wil halen. Het resultaat? Een lijn topproducten die zich kenmerken door een verfrissende smaak (niet té zoet en plakkerig), maagvriendelijkheid, energierepen die makkelijk wegkauwen, maar ook sportverzorgende producten die helpen je grenzen te verleggen. Kortom: “Born to push limits”.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact