Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Gravelbike? De zoektocht naar onverharde paden!

Alle categorieën Voedingsschema zwemmenMerkenVoedingsschema mountainbike

De herfst dient zich aan en de dagen van kort-kort rijden op de racefiets lopen op zijn einde. En nieuwe winterhit is opkomend, de Gravelbike / Gravelracer. De fiets die een perfecte mix biedt tussen de racefiets en cyclocrosser, maar ook een toegevoegde waarde is voor het woon-werk verkeer.

Of je nu een lange trainingsrit wilt maken op de weg of wil spelen op uitdagende en onverharde paden, geen probleem. De Gravelbike biedt je door de comfortabele geometrie een prettige zit/houding en goed controle. De mogelijkheid tot het steken van banden bieden je optimale grip onder elke omstandigheid.

GOH! Gravel of Haarlem

Stop met zoeken naar de mooiste paden in de regio van Haarlem. Op zaterdag 29 september vindt de tweede editie plaats van de GOH, Gravel of Haarlem! In één tocht kom jij alle ondergronden tegen: asfalt, schelpen, gras, gravel en zand. Een mooie mix van snelle en technische stukken dagen je gedurende de tocht van ongeveer 100km uit. Met deze tocht kom jij op de mooiste paden, waar zelfs de ‘muggen’ (geboren en getogen Haarlemmers) het bestaan niet van wisten. En unieke ervaring!

Enthousiast geworden? Inschrijven kan via de volgende link: https://haarlemcyclingtrotters.nl/goh/

Sportvoeding in de winter

De koudere fietsdagen hebben een ander effect op ons lichaam, dan een training af te werk op mooie zomerdag. De koude wind en/of regen zorgen dat er veel energie verloren gaat aan het op temperatuur houden van je lichaam. Energie die dus niet beschikbaar is voor je spierprestatie. He lichaam ondersteunen met een gedegen voedingsplan, afgestemd op de omstandigheden, is dus een must.  

Tijdens GOH! staat Duursport de deelnemers bij in de vocht & energiehuishouding om de 100km tot een goed einde te brengen. In samenspraak met de organisatie ontvang je in de goodiebag diverse producten die je vooraf, onderweg of achteraf kan gebruiken. Denk hierbij aan sportdrank, energierepen, een energy gel en hersteldrank van Amacx Sportvoeding.

Get fueled & Go fast!

Sportvoeding in de winter

De koudere fietsdagen hebben een ander effect op ons lichaam, dan een training af te werk op mooie zomerdag. De koude wind en/of regen zorgen dat er veel energie verloren gaat aan het op temperatuur houden van je lichaam. Energie die dus niet beschikbaar is voor je spierprestatie. Het lichaam ondersteunen met een gedegen voedingsplan, afgestemd op de omstandigheden, is dus een must.

Tijdens GOH! staat Duursport de deelnemers bij in de vocht & energiehuishouding om de 100km tot een goed einde te brengen. In samenspraak met de organisatie ontvang je in de goodiebag diverse producten die je vooraf, onderweg of achteraf kan gebruiken. Denk hierbij aan sportdrank, energierepen, een energy gel en hersteldrank van Amacx Sportvoeding.

Get fueled & Go fast!

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact