Loading cart...
Categorieën

Bioracer TeamNL Wielershirt Winactie | gesloten

Alle categorieën HardlopenTop 5 beste sportvoedingVoeding

Bioracer staat voor innovatie en streeft ernaar de renners te helpen hun prestaties te verbeteren op basis van de meest recente biomechanisch ontwikkelingen. Innovaties op basis van pasvorm, type textiel en aerodynamica zorgen zowel voor comfort alsmede voor prestaties. Zo zijn er voordelen te behalen voor de wereldkampioenen, maar tevens ook de recreant.

De winnaar is bekend!

Alle deelnemers aan de actie worden vrijdag 26 oktober op de hoogte gesteld via een direct mailing.

Niet gewonnen? Alsnog ontvang je een mooie kortingscode voor de producten van Duursport 😉

 

Bioracer TeamNL Wielershirt Winactie | gesloten

Alle deelnemers aan de actie worden vrijdag 26 oktober op de hoogte gesteld via een direct mailing.

Niet gewonnen? Alsnog ontvang je een mooie kortingscode voor de producten van Duursport 😉

TeamNL wielershirt

Veel nationale ploegen rijden in Bioracer-kleding en zo ook de Nederlandse ploeg. En niet zonder succes! Succes dat niet alleen zit in vele uren van training, uitgebalanceerde voeding en sportvoeding, maar ook in het juiste materiaal. Met de innovatieve kleding van Bioracer rijden de wielrenners en rensters in specifiek op maat gemaakte pakken.
Bioracer was zelf in Italië aanwezig met een eigen team van specialisten en een mobiele naaiatelier. Het mocht de toprenners aan niets ontbreken.
De kennis die Bioracer op doet bij deze veeleisende sporters wordt doorgevoerd in hun gehele productlijn. Juist die kledinglijn waar de recreant ook vele uren in maakt. Zo maakt de investering op topniveau ook voor jouw het verschil.


Wat moet je doen om mee te doen met deze winactie?

Meld je aan voor deze unieke winactie door je aan te melden op onze winactie pagina via onderstaande button. Na het invullen van het formulier maak je automatisch kans op dit geweldige wielershirt van de nationale ploeg.

Op vrijdag 26 oktober a.s. zullen wij de winnaar bekend maken op ons blog en via een directe mail naar alle deelnemers. Houd deze pagina en je mailbox dan ook goed in
de gaten.

Go for it!

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact