Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Il Magistrale Cycling Coffee – Koffie capsules

Alle categorieën SportdrankenVoedingVoedingsadvies

Fietsers genieten van de buitenlucht en natuur. Met een composteerbare capsule gaat Il Magistrale Cycling Coffee dan ook een stap verder mee in de beleving van de sporter. De lekkerste koffie vind je dan ook de plantaardige capsules, herkenbaar aan de groene ring rondom de capsule. Deze capsules worden, in tegenstelling tot het huidige aanbod op de markt, volledig gemaakt van suikerriet en suikerbiet. Deze samenstelling houdt in dat de capsules onder bepaalde omstandigheden volledig zullen worden afgebroken tot compost.

De composteerbare capsule – The Green Ring!
Wij raden je bij voorkeur aan de Il Magistrale bio-gebaseerde capsules na gebruik toe
te voegen aan het composteerbare afval (lees; Bio-afvalbak). Bij de professionele composteringsbedrijven duurt het ongeveer 12 weken voordat de capsules volledig zijn ontbonden. Gooi je na gebruik de capsules weg in de gewone afbak voor op de regulier vuilstort? De composteerbare komt dan terecht op een vuilstortplaats, wordt gerecycled of verbrand. In alle drie de gevallen wordt er nog steeds winst behaald ten opzichte van de conventionele en aluminium capsules binnen het regulier aanbod.

Haal het beste uit je capsules en ga voor de Bio-afvalbak!

Bekijk het verhaal van The Green-Ring (zie image) voor meer informatie.

Il Magistrale Cycling Coffee - Koffie capsules

Cups voor in Nespresso®-machines

Niet iedere sporter heeft thuis een echte Italiaanse espressomachine met bonen maler klaar staan, voor het bereiden van de beste verse koffiesoorten. Maar het betekend niet dat je met een Nesspresso machine niet kan genieten van de lekkerste Il Magistrale koffie. Nesspresso machines zijn in de huidige markt de meest gebruikte koffieapparaten voor het drinken van kwaliteits-esspresso. Speciaal voor deze doelgroep heeft Il Magistrale Cycling Coffee de koffie ingezet in drie capsules, de Pistolero Espresso capsules, de Elefantino Lungo capsules en als laatste de Spartacus Ristretto capsules. Ze roosteren de best beschikbare 100% biologische arabica-koffiebonen. Vervolgens vullen ze bij Il Magistrale de zuurstofcapsules zo snel mogelijk om de koffie voor een lange periode vers te houden. Nu kan jij thuis genieten van een echt barista-drankje 😉

Il Magistrale Cycling Coffee - Koffie capsules

Koffie en Sport

Binnen het leven van een sporter heeft de kop koffie (caffeine) een waardevolle positie ingenomen. De kop koffie wordt zelfs zo gewaardeerd dat meerdere sporters binnen de wielersport zelfs hun eigen blend hebben laten samenstellen. Zo heeft Il Magistrale voor diverse renners hun eigen samenstelling en biedt deze ook aan voor de breedtesporter. Beleef nu jouw koffie moment als een prof, met het specifieke receptuur van jouw favoriet!

Ride your bike, push hard and earn your coffee. Be Magistrale!

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!
Overige berichten
Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot

4.8 / 5 met meer dan 900 reviews

Snelle levering

Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*

Kies je cadeau

Gratis cadeau bij elke bestelling

Gratis bezorging

Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact