{{prod.Name}}
{{prod.BrandName}}

{{prod.SalesPriceWithTax}}

Bestel direct

Maxim sportvoeding biedt een uitgebreide range aan producten. Met de Pro Line heeft Maxim Sportvoeding zich vooral gericht op de duursport en biedt het iedere sporter een product op maat. Onderaan deze pagina vind je meer informatie over Maxim dat je misschien kan helpen met het maken van de keuze. Voor andere vragen of informatie staat onze klantenservice natuurlijk altijd voor je klaar. Meer info..Best verkochte Maxim producten I Maxim Sportvoeding AtletenMaxim presenteert zichzelf as de nr1 in sportvoeding, en niet voor niets! Voor iedere sporter is het van groot belang om vóór, tijdens en na de training of wedstrijd het lichaam te voorzien van voldoende vocht, mineralen en voedingsstoffen. Maxim sportvoeding biedt een breed assortiment die naadloos aansluit op de specifieke behoefte van de sporter. In vele takken van sport en op ieder niveau is Maxim Sportvoeding een begrip!

Met de Pro Line heeft Maxim Sportvoeding zich vooral gericht op de duursport en biedt het iedere sporter een product op maat. Maxim is een absoluut topmerk, dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Niet voor niets kiezen toppers als AFC Ajax, AZ, FC Twente, vele (internationale) wielerploegen en bijzonder veel amateur sporters voor Maxim. Ook bnnen de zwemsport is Maxim een begrip.

Best verkochte Maxim producten

De meest verkochte Maxim producten van dit moment zijn:

1. Energy Gel
2. Energy Bar
3. Energy Drink
4. Carbo Loader
5. Recovery Drink

Maxim Sportvoeding Atleten

In samenwerking met NOC*NSF ontwikkelen zij topproducten voor de Nederlandse topsport.

Patrick Stitzinger, één van de beste langeafstandlopers van Nederland.
“Mijn ervaringen met diverse Maximproducten zijn positief. In mijn marathontraining en tijdens de marathon gebruik ik de gels en de Energy Drink Electrolyte. Mijn favoriete product is de Recovery Drink. Na een zware training en na een wedstrijd neem ik zo snel mogelijk de Recovery Drink. Meestal heb ik drie echt pittige trainingen in mijn weekschema. Pittig is bijvoorbeeld een heuveltraining of een intensieve intervaltraining, ook een lange duurloop of een extensieve intervaltraining met een flinke omvang hakken er behoorlijk in. Met de Recovery Drink herstel ik duidelijk beter, dat ik merk ik als ik bijvoorbeeld tegen de middag de zware training heb gedaan en dan ’s avonds nog een rustige duurloop doe. De ochtend erna ben ik prima hersteld.”

Maxim Sportvoeding


Op dit moment bestaat Team Maxim Atleten uit o.a. AFC Ajax, AZ, FC Twente, Henk Lubberding, Jordy Hilbink, Joep van Bakel, Ingmar Vos en Olympisch kampioenen Ranomi Kromowidjojo, Inge Dekker en Marleen Veldhuis.

Een uitgebreide range aan producten!

Maxim Sportvoeding