Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Maxim Sportvoeding – Energy Bar!

Alle categorieën Energie RepenVoedingsschema trailrunningVeldrijden

De jongste telg uit de Maxim Energy Bar-lijn is dé ideale zomerreep. Door de innovatieve coatingtechnologie smelt deze reep niet en blijft onder elke omstandigheid makkelijk te eten. Hij is niet enkel extreem lekker, maar biedt je door het toevoegde beetje zeezout een directe ondersteuning van vochtregulatie in je lichaam.

maxim Energy Bar

Maxim Energy Bar

De Energy Bar in de smaakvariant Oats,Almonds & Salty Nuts van Maxim Sportvoeding bevat zowel snel als trage koolhydraten en bevat de volgende koolhydraatbronnen:

  • Havervlokken en rijstmeel zijn belangrijke leveranciers van middellange en lange koolhydraten zoals zetmeel, terwijl verschillende soorten noten de complexe koolhydraten en vezels leveren. Alles bij elkaar, dragen ze bij aan een langzame koolhydraten absorptie ratio.
  • Maltodextrine levert middellange koolhydraten die langzaam worden vrijgegeven in de darm, maar vervolgens snel worden opgenomen in het bloed.
  • Glucose en glucosestroop
  • Fructose, ook wel fruisuiker genoemd

De energiereep bevat alleen natuurlijke ingrediënten zoals haver, rijstcrisps, noten en amandelen en is voorzien van een lekker zoute smaak. Een prettige smaakbeleving die de zoetbeleving van sportvoeding tegen gaat. Tevens zorgt het zout voor een ondersteuning in de vochtbalans. 

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact