{{prod.Name}}
{{prod.BrandName}}

{{prod.SalesPriceWithTax}}

Bestel direct

PowerBar is met producten als de Energize Bar en PowerGel een van de meest bekende merken in ons assortiment. Onderaan deze pagina vind je meer informatie over PowerBar dat je misschien kan helpen met het maken van de keuze. Voor andere vragen of informatie staat onze klantenservice natuurlijk altijd voor je klaar. Meer info...

Power to push I Best verkochte Powerbar producten | Powerbar Atleten I Powerbar vooruitzichten

Power to PushPowerbar geniet reeds en lange geschiedenis, maar hoe is het zo tot stand gekomen? Een marathonloper uit Canada verloor in 1983 slechts enkele kilometers voor de finish de leiding, toen zijn lichaam geen energie meer had. Deze ervaring greep hem zo aan, dat hij een oplossing moest vinden. Hij mengde enkele en meervoudige koolhydraten, eiwitten, vitaminen, mineralen en andere ingrediënten samen en vormde daaruit de eerste PowerBars.

Na 3 jaar en het bereiden van honderden repen van verschillende samenstelling, was een unieke vetarme reep met een perfecte balans van koolhydraten, vitaminen, mineralen, vezels en eiwitten een feit. Sportvrienden testten de reep en merkten een aantoonbare verbetering van de prestaties. De repen werden al snel onmisbaar onder top wielrenners, atleten en triatleten. Hun gebruik verspreidde al snel naar andere sporten. De vraag naar PowerBar groeide zo snel, dat de PowerBar producten nu gedistribueerd worden in meer dan 40 landen. Het merk PowerBar is een synoniem geworden voor voeding, energie en optimale prestatie.

Best verkochte Powerbar producten

PowerBar staat voor kwalitatief hoogwaardige voeding voor elk type sporter! Het uitgebreide assortiment sluit nauw aan bij de persoonlijke wensen en voorkeuren. De 5 meest verkochte Powerbar producten van dit moment zijn:

1. Energize Bar
2. Power Gel
3. Iso Active
4. Protein Plus Bar
5. Protein Plus Recovery Drink

Powerbar Atleten

Wereldwijd bekend als partner van vele topatleten en grote sportevenementen biedt een compleet assortiment sportvoeding voor elk type sporter. Alle PowerBar producten worden in nauwe samenwerking met wetenschappers, (top)sporters en actieve sporters ontwikkelt. Dit heeft geresulteerd in een assortiment dat aansluit op de voedingsbehoeftes van verschillende sporters.

Powerbar Atleten
Op dit moment bestaat kader Powerbar Atleten uit o.a. de TVM schaatsploeg met toppers als Sven Kramer & Irene Wust, Haile Gebrselassie en Gunn-Rita Dahle.

Powerbar vooruitzichten

Het gehele PowerBar assortiment wordt ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Door nieuwe bevindingen blijft merk zich door ontwikkelen en optimalisatie nastreven.