Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Cadeautips voor onder de kerstboom

Alle categorieën SportdrankenHardlopenVoedingsschema triathlon

Het is december en dat betekent dat de feestdagen weer voor de deur staan. Overal wordt de kerstboom weer neergezet en bepalen gezellige lichtjes het straatbeeld. Ook is het niet ongebruikelijk om voor elkaar kerstcadeautjes te kopen. Wist je dat je ook voor leuke kerstgeschenken terecht kan bij Duursport.nl? Niet alleen voor sportvoeding, maar ook handige accessoires en gadgets. Om jou te helpen bij het vinden van het perfecte cadeau hebben we een lijstje opgesteld met wat inspiratie. Zit er niets voor jou tussen? Struin dan eens rond op onze website. We weten zeker dat er voor eenieder iets tussen zit wat leuk is om te geven én om te krijgen.

1. Elite FLY bidon 750 ml

Je favoriete Amacx sportdrank moet natuurlijk tijdens het sporten meegenomen worden in een handige bidon. De Elite FLY Bidon is de lichtste bidon die er wereldwijd te krijgen is; hij weegt slechts 59 gram! Daarnaast is deze bidon ook nog eens gemaakt van duurzaam plastic. Handig om mee te nemen naar het zwembad, tijdens het hardlopen en natuurlijk op de fiets. Een echte musthave dus!

2. Morgan Blue Chamois Cream Soft 

Deze mooie winterse dagen lenen zich er altijd perfect voor om mooie lange fietsritten te maken op je MTB of racefiets. Niets is echter vervelender dan zadelpijn en doorzitplekken. De Chamois Cream van Morgan Blue is uitermate geschikt om je zitvlak op een hygiënische en prettige manier te beschermen. Deze crème bestaat veelal uit natuurlijke producten, zoals rozemarijn, olijfolie en Sint-Janskruid. Hij ruikt dus ook nog eens lekker!

3. AfterShokz Trekz Air 

Je favoriete kerst hits luister je tijdens het hardlopen of wandelen met de Aftershokz Trekz Air koptelefoon. Door de unieke botgeleidingstechnologie heb je geen oordopjes in zodat je altijd veilig over straat gaat; naast je eigen muziek kun je ook het omgevingsgeluid blijven horen. Met een batterijduur van 6 uur kun je ervan uitgaan dat deze Aftershokz koptelefoon jou niet in de steek laat tijdens het sporten.

4. Amacx Proefpakket 

Iemand op een leuke manier kennis laten maken met het merk Amacx? Schenk dan een Amacx Proefpakket. Dit proefpakket bevat 2 drinkgels, 2 Energy Oat Bars, 2 Fast Bars en Hydro Tabs. Bovendien kun je zelf per product kiezen welke smaken je wilt. Zo kun je uitvinden welke smaak jij het lekkerst vindt en welke vorm van energie, gel of reep, het beste bij jou past.

5. Amacx Mega Deal 

Al langer fan van de producten van Amacx? Dan is deze Mega Deal het perfecte cadeau. In dit pakket zit maar liefst 1,8kg aan Isotonic Sportdrink, 750 gram aan Recovery Drink, 12 Energy Oat Bars en 12 Drink Gels. Bovendien kun je per product kiezen welke smaak je wilt, zodat deze Megadeal volledig af te stemmen is op je eigen smaak. Met dit meer dan complete pakket kom je gegarandeerd de winter door.

6. Compressport Full Socks 

Compressiekousen hebben zich in de duursport al aardig bewezen. Zo zijn ze het hardlopen al niet meer weg te denken en worden ze ook gebruikt door veel wielrenners en natuurlijk triatleten. Zo zorgen compressiekousen voor een verbeterde bloedtoevoer, een verhoogde zuurstoftoevoer, minder vermoeide benen en minder kramp. Daarnaast kun je compressiekousen ook dragen na het sporten zodat ze bijdragen aan een sneller herstel. Een ideaal cadeau dus!

Rest ons namens Duursport.nl jullie hele fijne feestdagen te wensen! Geniet van elkaar en blijf gezond.

Geschreven door Sebastiaan Horn

Sebastiaan is duursporter en avonturier. Achter zijn naam staan al diverse (full distance) triatlons en marathons. Dit jaar staan er diverse trails en ultraruns op het programma en gaat hij solo enkele lange-afstandshikes proberen te volbrengen. Vanuit zijn praktijkervaring vermaakt en informeert hij jullie graag op het gebied van duursport en alles wat daarbij komt kijken.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact