Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

High 5 Protein Recovery wordt Recovery Drink

Alle categorieën SportverzorgingHerstelTop 5 beste sportvoeding

Het is jullie vast niet ontgaan dat High5 bezig is met een nieuw design en daarbij nieuwe namen. Zoals eerder vermeld denkt High5 aan het milieu en maakt zo eerst de oude labels op voordat de nieuwe labels gebruikt worden. Daarom zijn enkele smaakvariaties al verkrijgbaar in het nieuwe design, namelijk met de nieuwe naam: Recovery Drink!


Protein Recovery 1,6 kg | High 5

De Protein Recovery van High5 is een poedervorm die je vermengd met water of magere melk. De Protein Recovery shake bevat dan 30 gram eiwitten en 67 gram koolhydraten per 100 gram. De eiwitten ondersteunen het herstel van de spieren na de inspanning en de koolhydraten ondersteunt het lichaam tijdens het aanvullen van je energiereserves.

High 5 Protein Recovery wordt Recovery Drink

Recovery Drink 1,6 kg | High 5 

Deze Recovery drank bevordert de spiergroei na een bikkelharde work-out en zorgt voor het behoud van je spiermassa dankzij de eiwitten. Langdurige trainingen kunnen het spierglycogeen uitputten. High5 Recovery Drink vult jouw interne voorraden weer aan. Groot plus-punt: voor deze drank heb je geen shaker nodig. De poeder lost gemakkelijk op in water of melk. Drink één portie Recovery Drink een halfuur na de inspanning. Drink later op de dag of voordat je naar bed gaat nog een of twee porties.

  • Eiwitten ondersteunen je spieren
  • Bevat 18 gram eiwitten per serving (=60 gram poeder)
  • Bevat 40 gram koolhydraten per serving (=60 gram poeder)

Zoals eerder aangegeven, is er een overlap. Zo is de ene smaak wel al leverbaar in het nieuwe design en de andere smaak nog in het oude design. High 5 denkt aan het milieu en maakt eerst de folie op die ze hebben liggen. De batch is in dat geval gewoon gelijk aan elkaar.

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact