Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

De niets ontziende zoektocht naar geluk!

Alle categorieën TriathlonMerkenVoedingsschema mountainbike

Reeds 2 jaar gelden volgenden wij Eric Mijnster op de voet tijdens zijn rit van 650 km dwars door de Franse Alpen. Een weergaloze uitdaging in het wielrennen van non-stop de 14 Alpen cols bedwingen tussen het Meer van Genève en Menton aan de Middellandse Zee.

Tijdens de aanloopperiode, waar wij Eric mochten bij staan in de begeleiding van sportvoeding, werd zijn achterliggende gedachte ons steeds duidelijker. De zoektocht naar geluk!

Omdat ik het wil

Na de spectaculaire documentaire OMDAT IK HET WIL vervolgde hij zijn leven in een oud volkswagenbusje. Op de weg naar de mooiste klimroutes voor de fiets of skigebieden in de winter vielen de puzzelstukje in elkaar en is hij alles op gaan schrijven. Eric zijn persoonlijke getuigenissen én de wijze waarop hij uiteindelijk tot het geheim van geluk weet door te dringen. Ondertussen heeft hij een uitgever gevonden en staat de publicatie van zijn boek gepland in september van dit jaar. Super stoer!

De niets ontziende zoektocht naar geluk!

Help jij het boek te verwezenlijken?

Om het boek te verwezenlijken, moet Eric investeren. Daaron leggen wij zijn vraag bij jou neer. Het boek is nu al vooraf te bestellen (pre-order). Je krijgt het dan direct binnen zodra het uit is, mét een handtekening. Daarnaast krijg je een eervolle vermelding met een oprechte dank in het boek.

De voorverkoop en meer informatie vind je hier: Het geluksgevoel.

Go for it!

De niets ontziende zoektocht naar geluk!

Eric Mijnster: “Soms zie ik iets, en dan zegt alles in mij dat ik het wil doen. Er is dan geen reden nodig om in actie te komen. Geen beloning in de vorm van geld of schouderklopjes. Ik wil het gewoon. De actie zelf is de beloning. Daarom doe ik het.”

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact