Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

WielerPassie festival 2017

Alle categorieën MerkenVoedingsschema zwemmenVoedingsschema hardlopen

Tijdens WielerPassie festival is er genoeg te doen. Zo kun je kennis maken met de grote merken uit de fietsindustrie, je grote wielerhelden van Team Lotto-NL Jumbo en Team Roompot ontmoeten, meerijden met de WielerPassie Fan Ride, de internationale veldrittoppers aanmoedigen tijdens de ProLease Grote Prijs van Brabant of een biertje drinken en luisteren naar mooie verhalen van oud-renners in het Wielercafé. 

WielerPassie Fan Ride

Tijdens WielerPassie festival wordt op zondag 29 oktober de WielerPassie Fan Ride georganiseerd. Fiets 50 of 80 kilometer en ervaar het Strade Bianchi gevoel door het fietsen over zowel verharde en onverharde wegen. Dit alles samen met de profrenners van Team Lotto NL-Jumbo! Schrijf je in voor deze toertocht en ontvang het Team LottoNL–Jumbo wielershirt, een glas Kwaremont bier én gratis toegang tot het WielerPassie festivalterrein. De tocht is zowel geschikt voor deelnemers met een racefiets als een crossfiets.

WielerPassie festival 2017

ProLease Grote Prijs van Brabant

Op zaterdag 28 oktober 2017, tijdens het WielerPassie Festival, vindt voor de vierde maal de veldrit PROLEASE Grote Prijs van Brabant plaats, waarbij een internationaal toprennersveld verwacht wordt. Vorig jaar gingen Mathieu van der Poel en Sophie de Boer er met de winst vandoor. Wie winnen dit jaar deze spannende veldrit?

ProLease Grote Prijs van Brabant Op zaterdag 28 oktober 2017, tijdens het WielerPassie Festival, vindt voor de vierde maal de veldrit PROLEASE Grote Prijs van Brabant plaats, waarbij een internationaal toprennersveld verwacht wordt. Vorig jaar gingen Mathieu van der Poel en Sophie de Boer er met de winst vandoor. Wie winnen dit jaar deze spannende veldrit? 

Team LottoNL – Jumbo fandag

In samenwerking met Team LottoNL-Jumbo organiseert WielerPassie dit jaar de Team LottoNL-Jumbo fandag. Op 29 oktober kunnen fans van het team meedoen aan workshops, presentaties bekijken en officiële Team Lotto NL – Jumbo items bemachtigen. Ook kunnen ze de prachtige Bianchi fietsen van het team bekijken. Altijd al Steven Kruijswijk willen ontmoeten? Of ga je graag op de foto met Dylan Groenewegen of Robert Gesink? Tijdens de fandag zijn alle renners en de hele staf aanwezig.

Team LottoNL – Jumbo fandag In samenwerking met Team LottoNL-Jumbo organiseert WielerPassie dit jaar de Team LottoNL-Jumbo fandag. Op 29 oktober kunnen fans van het team meedoen aan workshops, presentaties bekijken en officiële Team Lotto NL - Jumbo items bemachtigen. Ook kunnen ze de prachtige Bianchi fietsen van het team bekijken. Altijd al Steven Kruijswijk willen ontmoeten? Of ga je graag op de foto met Dylan Groenewegen of Robert Gesink? Tijdens de fandag zijn alle renners en de hele staf aanwezig. 

Wielercafé

In het WielerPassie Wielercafé drink je niet alleen een heerlijk glas koud bier, je kunt hier ook luisteren naar de spannende verhalen van (oud)renners of samen met je vrienden meedoen aan het Nederlands Kampioenschap Wielerquiz, georganiseerd door het populaire wielerblog Hetiskoers.nl.

WielerPassie festival 2017
Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact