Loading cart...
Categorieën

Droge schoenen met de Go4Dry

Alle categorieën Voedingsschema zwemmenVoedingsschema triathlonSportverzorging

Elke sporter kent dat wel. Elke forens die fietst trouwens ook. Natte en soms zelfs doorweekte schoenen door zweet en/of regen. Niets vervelender dan dat. Zodra je thuiskomt trek je die natte schoenen uit en zet ze in de gang, in de hal of in de schuur. Je gaat zelf even douchen, trekt schone droge kleding aan en dan begint die dirty klus; kranten in je natte schoenen proppen.

Natte sportschoenen, wat nu? 

De dirty klus is geen klus waar ik naar uit kijk. Bovendien een klus die ik ook wel eens (bewust) vergeet. Met nog steeds vochtige schoenen tot gevolg. Over de schimmels en bacteriën die er inzitten nog maar niet te spreken.
En dan na een dag weer die vieze proppen uit je schoenen halen. Het is een methode die werkt, maar het kan tegenwoordig ook anders. Een behoorlijk tikkie moderner. De oplossing is nabij, met de schoenendroger Go4Dry.

Go4Dry, dé (sport) schoenendroger!

Sinds een aantal maanden ben ik in het gelukkige bezit van deze simpele maar super effectieve schoenendroger. Het is echt dé oplossing voor iedereen die snel zijn of haar schoenen weer droog wil hebben. De Go4Dry is een eenvoudig, compact en licht apparaat, dat in 20 tot 25 minuten eenvoudig je hardloopschoenen of je racefietsschoenen droogt en reinigt. Naast het drogen van je schoenen, maakt het apparaat gebruik van ozon. Hiermee gaat het geurtjes te lijf en worden ook schimmels en bacteriën gedroogd. Het apparaat werkt als een soort föhn, die warme lucht door je schoenen heen blaast. Doordat het apparaat hier automatisch ozon aan toevoegt, maakt het niet alleen je schoenen droog, maar reinigt het je schoenen ook nog eens. De vieze geurtjes verdwijnen dus door de ozon technologie uit je schoenen, die daarna weer droog en bacterievrij zijn. Makkelijker kan het je niet gemaakt worden. Overigens kan je met een druk op de knop ervoor kiezen om geen ozon toe te voegen, maar ik ben er zelf nog niet achter waarom ik dat zou doen. Bij mij staat de schoenendroger in de schuur, omdat het apparaat klinkt als een zachte föhn en de geur van natte schoen vrijkomt. De schuur is daarvoor in mijn ogen een betere plek dan een kamer in huis.

Go4Dry Schoenendroger
(1)
ja, op voorraad

Schoenendroger voor dagelijks gebruik

Het is in elk geval erg fijn om weer droge sportschoenen aan te trekken en op pad te gaan. Je sportschoenen gaan ook nog eens langer mee. Bijkomend voordeel is dat de schoenendroger ook een stand heeft voor leren schoenen. Dit programma duurt wat langer, maar heeft hetzelfde effect. De Go4Dry is daarom niet alleen geschikt voor sporters, maar voor iedereen waarvan de schoenen wel eens nat worden en weer gedroogd moeten worden. De schoenendroger werkt dus met twee programma’s en is voor alle soorten schoenen inzetbaar. Inmiddels zie ik ook regelmatig de hockeyschoenen van mijn dochter op de schoenendroger staan.

Voor mij geen natte, klamme of geurende schoenen meer. Ook geen krantenproppen. Met de Go4Dry heb je in een oogwenk weer droge frisse schoenen. Wie wil dat nou niet?

Geschreven door Martin Groen

Ik ben wielrenner uit Den Haag en fiets regelmatig toertochten als de Amstel Gold Race, de Klim Classic en de Red Bull Kop over Kop Race. Ik ben lid van De Klimmende Règâhs. Een fietsclub die zich elk jaar inzet voor het goede doel. De afgelopen jaren deed ik mee aan Alpe d'huZes en Giro di KiKa. Mijn belevenissen en die van de Règâhs vind je op onze facebookpagina.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact