Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Amacx ondersteunt de Qhubeka Charity

Alle categorieën MerkenVoedingsschema trailrunningSportdranken

De World Tourploeg Qhubeka ASSOS is een doelgericht, krachtig team dat vecht om te winnen op het hoogte niveau van de wereld, om hoop te inspireren en kansen te creëren. Ook rijden zij wielerwedstrijden om mensen vooruit te helpen met fietsen door hun relatie met Qhubeka Charity. Door hun werk met Qhubeka hebben zij de afgelopen tien jaar rechtstreeks bijgedragen aan de distributie van meer dan 30.000 fietsen in gemeenschappen in heel Zuid-Afrika. De Qhubeka-hand wordt trots en prominent op hun wielertenue gedragen en deelt de boodschap dat fietsen levens veranderen. De hand is symbolisch voor het Qhubeka-logo en illustreert dat Qhubeka-begunstigden een hand in hun leven krijgen, en geen hand-out.

 

Ook de Qhubeka Charity ondersteunen? 

Jij kunt nu via Duursport de Qhubeka Charity ondersteunen. Je kunt voor €10,00 de bracelet aanschaffen en hiermee wordt het totale bedrag van 10 euro gedoneerd aan de Qhubeka Charity. Ook kun je hem selecteren als cadeau bij een bestedingsbedrag vanaf €60,00.

De Qhubeka Bracelet wordt gemaakt door vrouwen op het Afrikaanse platteland. Opbrengsten uit de verkoop van armbanden helpen om de programma’s van Qhubeka te financieren.

Qhubeka Charity
Qhubeka Charity

Wat doet de Qhubeka Charity? 

Via Qhubeka’s programma’s verdienen mensen fietsen, waardoor ze beter toegang krijgen tot scholen, klinieken en banen. Met fietsen kunnen mensen sneller en verder reizen en meer vervoeren.

Qhubeka-programma’s zijn verspreid over Zuid-Afrika. Ze stellen fietsen ter beschikking als middel om te veranderen aan gemeenschappen met beperkt vervoer en beperkte mogelijkheden.

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact