Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Maurten X Jumbo Visma

Alle categorieën HardlopenVoedingsschema voetbalEnergie Gels

Maurten presenteert, daags na de Tour de France, met trots hun nieuwste innovatiepartnerschap met een van de slimste en sterkste teams die er binnen het huidige wielrennen is. En dat ze sterk zijn is dit seizoen wel gebleken, met tal van toonaangevende overwinnen in klassiekers en meerdaagse rittenkoersen. Daar bovenop de dominante rijstijl tijdens de afgelopen editie van Tour de France. Helaas de gele trui en eindoverwinnen net misgrepen in Parijs. Maar dat neemt niet weg dat het team terug mag kijken op een zeer geslaagde deelname en dat wij dit seizoen nog veelvuldig de geel-zwarte trein in het peloton mogen aanschouwen. Met Maurten sportvoeding in de achterzak 😉

Team Jumbo-VIsma, officieel welkom bij de familie Maurten.

Maurten sportvoeding - Jumbo Visma

“We’re very happy to officially announce our collaboration with Maurten. Innovation and product development is very important for us to keep improving our performances. Our partnership is aimed to bring new groundbreaking innovations to the riders and the sport.”

Mathieu Heijboer
Head of Performance, Team Jumbo-Visma

“Maurten is and has always been all about innovation and learning from the best. Working together with Team Jumbo-Visma is very, very exciting. I’m know that this relationship will result in innovations that will aid all athletes out there.”

Tobias Christensson
Head of Nutrition, Maurten

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact