Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Mondkapje voor sporters

Alle categorieën Voedingsschema mountainbikeVoedingsschema hockeyTop 5 beste sportvoeding

Steeds meer en meer mensen dragen een mondkapje. Aan de hand van de persconferentie van 13 oktober is bekend geworden dat het dragen van een mondkapje in publieke ruimtes de nieuwe standaard wordt. Daarom wordt de vraag naar kwalitatieve mondkapjes steeds en steeds groter, ook onder (top) sporters. Maar wat is nu precies een geschikt mondmasker die jij als (duur) sporter het beste kunt gebruiken? In dit artikel gaan wij daar verder op in.

Waarom een mondkapje?

Om jou te kunnen adviseren bij het kiezen van het beste mondkapje, is het nodig om jou wat meer te vertellen over het mondmasker en waarvoor deze gebruikt dient te worden. Een mondkapje wordt niet allen voor zelfbescherming gebruikt, maar voornamelijk om anderen te beschermen voor virussen die jij als drager met je meedraagt, waaronder het COVID-19 virus, ook wel het Coronavirus genoemd. Volgens het OMT (Outbreak Management Team) kunnen niet medische mondmaskers druppels die de drager produceert enigszins tegenhouden. De belangrijkste reden van het dragen van een mondmasker is in feite om anderen te beschermen.

Wat is een geschikt mondkapje voor sporters?

Bij Duursport geloven wij in innovatieve en vernieuwende producten. Daarom hebben wij sinds kort het Amacx mondmasker opgenomen in het assortiment. Het Amacx mondkapje is geliefd onder (duur) sporters en niet sporters omdat het mondkapje de volgende voordelen met zich meebrengt:

  • Wasbaar en herbruikbaar (goed voor het milieu)
  • Sluit goed aan op de neus (metalen stripje)
  • Zakt niet af en blijft goed zitten (wel zo handig)
  • Antibacteriële en hydrofiele binnenstof (goed voor de huid)
  • Neemt vocht op en droogt snel (snel herbruikbaar na het wassen)

Het mondkapje is gemaakt van de volgende materialen:

  • Buitenkant: 79% polyamide + 21% elastaan
  • Binnenkant: 92% polyester + 8% elastaan

De mondkapjes van Amacx worden gemaakt in het hart van Girona bij TacTic onder de strengste en meest veeleisende kwaliteitseisen. Je krijgt dus een degelijk en kwalitatief zeer hoogwaardig mondkapje welke je kan gebruiken voor, tijdens en na het sporten.

Heeft Duursport een speciale aanbieding voor nieuwe klanten?

Jazeker, bij Duursport ondersteunen wij onze klanten op veel manieren, waaronder bij de aanschaf van een mondmasker. Indien je een nieuwe bent bij Duursport, willen wij jou graag 10% korting* aanbieden bij de aanschaf van een mondkapje. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden voor onze nieuwsbrief en de aanvullende informatie in te vullen. Je krijgt na aanmelding van ons een unieke kortingscode welke eenmalig te gebruiken is. Deze code geeft jou recht op 10% korting* op het Amacx mondkapje. Druk op de onderstaande knop om je aan te melden voor deze actie.

*Let op, deze actie loopt t/m 30 november 2020. De kortingscode is alleen geldig op het mondkapje en niet te gebruiken i.c.m. andere kortingsacties.

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!
Overige berichten
Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot

4.8 / 5 met meer dan 900 reviews

Snelle levering

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!*

Kies je cadeau

Gratis cadeau bij elke bestelling

Gratis bezorging

Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact