Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

3Action Sports Drink – Drink it Hot!

Alle categorieën VeldrijdenHardlopenTriathlon

Niet alleen op een mooie zomerdag verlies je tijdens de training en/of wedstrijd veel vocht, maar zeker ook bij winterse temperaturen. Bij elke inspanning van 1 uur of langer is het dus ook in de winter van groot belang om goed te drinken. Het is niet de fysieke inspanning die enkel voor vochtverlies (zweten) zorgt, maar zeker ook om energie vraagt. Het lichaam moet door de kou ook nog op temperatuur gehouden worden, een veelal onderschat energieverbruik! Ons advies: Drink iedere kwartier een kleine hoeveelheid isotone sportdrank 200-300 ml afhankelijk van je eigen behoefte. 

 

3Action Sports Drink - Drink it Hot!

Drink it Hot! – Sports Drink en Energy Mix

3Action sportvoeding heeft met de Sports Drink (Lemon & Orange) en Energy Mix (Lemon) twee exclusieve sportdranken die zowel koud als warm gedronken kunnen worden. Ondanks de verschillen in gebruikstemperatuur blijft het karakter van de sportdranken behouden. Het warm kunnen drinken van je sportdrank is ideaal tijdens de koude winterse trainingsdagen! Beide dranken hebben hun eigen identiteit in energie- & electrolytenvoorziening en met de keuzemogelijkheid tussen deze twee type dranken kun je bewust kiezen naar persoonlijke behoefte!

Go for It! 

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact