Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

PowerBar supplier BMC Racing Team

Alle categorieën VoetbalGravelEvenementen

Het BMC Racing Team is een van de topteams uit de Worldtour wielrennen. Tijdens de aankomende tour de France, met start op Nederlandse bodem (Utrecht), mikt het succesvolle team op het eindklassement met kopman Teday van Garderen. Teday was reeds de nummer 5, waarbij het team dit jaar compleet om hem heen gebouwd is.

Tijdens deze loodzware 3 weekse etappekoers is voeding van essentieel belang. Zeker waar het verschil tot op de voorlaatste dag, met finish op Alpe d’Huez, van groot belang is voor een goede eindklassering.

 

Niet voor niets kiest Team BMC voor PowerBar!

Sinds 2014 is PowerBar partner/supplier van het BMC Racing Team! Een bewuste samenwerking, waar de juiste sportvoeding strategie een essentieel onderdeel is voor elke rijder. Zeker wanneer het gaat om de minieme verschillen tussen de toprijders in de wereld. PowerBar staat voor kwaliteit en voldoet aan de hoge eisen van de deskundigen van het voedingsbegeleidingsteam van het BMC Racing Team. Wederzijds zorgt de feedback en ervaring op topniveau voor de nodige input de producten verder te optimaliseren en mee te laten ontwikkelen aan de huidige eisen en wetenschappen.

 

Word jij net zo succesvol als het BMC Racing Team?

Profiteer dan nu van de exclusieve en zeer scherpe Team BMC Deal!

Inhoud:

 

Weten wat de rijders te wachten staat @ TDF 2015?

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact