Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Energie Gel – Ingrid Tempert – Triathlon Stein

Alle categorieën VoetbalVoedingsschema mountainbikeVoedingsschema trailrunning

Het eerste wat ik dacht toen ik over de finish kwam was; ik wil een boterham met kaas! Iets hartigs, vast voedsel! Ik kon geen Energie Gel meer zien.. 
De halve triathlon van Stein is een beste om het zo maar te zeggen. 1,9 zwemmen 95 fietsen en 21,2 hardlopen door een heuvelachtig landschap. Een goede voorbereiding qua voeding is dan zeker van belang. De avond van te voren flink lopen stapelen, ik voelde me echt ‘vol’. De ochtend erna gewoon goed ontbijten en vervolgens direct weer eten tijdens het fietsonderdeel.

Energie Gel – Ingrid Tempert – Triathlon Stein

Energy Gel – Amacx Sportvoeding

Ik had van mijn trainer coach de opdracht meegekregen om ieder half uur een gelletje te nemen, of je nu wilt of niet. Gewoon doen! En dat deed ik. Voor de variatie had ik drie verschillende smaken Energy Gel van Amacx Sportvoeding: forest fruit, lemon lime en cola cafeïne. De eerste twee gelletjes gingen nog, maar daarna was het gewoon achter in mijn keelgat gieten, slikken en wegspoelen. Mede hierdoor heb ik een goede (voor een eerste keer) tijd kunnen neerzetten 5:19:19

Mede door deze ervaring, een beste grote afstand afleggen, doet het mij des te meer beseffen hoe belangrijk voeding is tijdens een wedstrijd. Helemaal bij de lange afstanden!

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact