Categorieën

Extreem kort, garant voor Tour-spektakel

Alle categorieën Voedingsschema schaatsenVoedingsadviesHerstel

Focus. Zonder focus haal je geen goed resultaat. Het is een mindset die winnaars hebben vanaf het begin dat ze zich serieuze doelen stellen. Alles moet wijken om op dát moment in de toekomst goed genoeg te kunnen zijn. Álles moet kloppen. Zeker tijdens de kortste etappe op woensdag 25 juli 2018, van slecht 65 km met drie serieuze beklimmingen. Focus scherpte en alertheid zijn in het peloton van groot belang om geen foute beslissingen te maken en de slag te missen.

“Wie zit waar?”

“Hoe zat dat ook weer met die ene bocht in de finale?”

“Concentreren dat ik in de hectiek niet een stuur raak!”

Als ik een oppepper nodig heb, loop ik naar de koffieautomaat. Tom en Team Sunweb pakken dan een Caffeine Liquid uit hun achterzak.  Dé espresso voor op wielrennen op de koersfiets! Eén buisje ongeveer 80 minuten voor de finish is voldoende. Opletten geblazen. De finale gaat beginnen…

Caffeine Liquid: hoe het werkt

Een kopje filterkoffie 85 mg, klein kopje espresso 65 mg cafeïne. Born Caffeine Liquid: 80 mg cafeïne! Dé superespresso voor op de fiets. Met colasmaak. Cafeïne bevordert alertheid en concentratie bij sportprestaties. Drink Caffeine Liquid vóór een korte rit van 1-1,5 uur of neem het buisje mee om je tijdens de rit van cafeïne, met een basis van guarana, te voorzien.

®Roy Slangen

Geschreven door Born Superior Sports Care

BORN Sportscare is een van de bekendste merken in het wielerpeloton en op de Nederlandse markt in de breedtesport. Als innovation partner van Team Sunweb en education partner van de KNWU is dat ook niet gek. Dankzij de samenwerking met deze teams en specialisten is er voortdurend sprake van innovatie en lanceren ze de best smakende, meest effectieve producten op de markt.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!
Overige berichten
Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot

4.8 / 5 met meer dan 700 reviews

Snelle levering

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!*

Kies je cadeau

Gratis cadeau bij elke bestelling

Gratis bezorging

Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!