Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Fietstochten rijden met korting!

Alle categorieën SupplementenZwemmenEnergie Gels

In 2016 worden er in Nederland ruim 2.500 toertochten georganiseerd voor wielrennen, mountainbiken en recreatieve fietsen. Bekende voorbeelden zijn de Jan Janssen Classic en Limburgs Mooiste, maar ook kleinere toertochten zijn het fietsen zeker waard. De organisaties spannen zich ieder jaar in om de mooiste routes in het parcours op te nemen. En je kunt er zeker van zijn dat dit gebeurt door echte fietsliefhebbers.


Onbezorgd fietsen

Het rijden van een NTFU toertocht is genieten, want je hoeft je niet druk te maken om de route. Die is namelijk voor je uitgepijld. Je volgt gewoon de bordjes. En onderweg kom je vanzelf verzorgingsposten tegen waar je even kunt stoppen voor een drankje met iets lekkers.

Fietstochten rijden met korting!

NTFU kalender

Een overzicht van alle toertochten voor 2016 vind je op de NTFU kalender. Maak nu alvast je planning! Als lid van de NTFU kun je dat gemakkelijk doen via je logboek op mijnNTFU.nl. Het NTFU lidmaatschap biedt nog veel meer voordelen, zoals korting op de toertochten, snel starten met Scan & Go en de uitstekende fietsschadeverzekering. Neem eens een kijkje op www.ntfu.nl/voordeel

NTFU en Duursport.nl

Wielersportbond NTFU was t/m maart 2016 partner van Duursport.nl. Als NTFU-lid profiteerde je daarom t/m 2016 van 10% korting van op de producten van Amacx en volgen er maandelijks exclusieve scherpe maandacties op de diverse merken.

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact