Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Gespleten asfalt – RDGA

Alle categorieën SportdrankenTriathlonVoedingsadvies

La Route des Grandes Alpes is een uitgepijlde weg van 650 kilometer van het Meer van Genève, dwars door de Franse Alpen, over 14 bergtoppen, naar de Middellandse Zee. In het jaar 2014 vernam Eric Mijnster, wielrenner & blogger van Gespleten asfalt, van het bestaan en voelde meteen wat hij moest doen. La Route des Grandes Alpes rijden, NON-STOP!


La Route des Grandes Alpes, non-stop!

Na een maandenlange voorbereiding was het op 24 juni 2015, om 6:00 ‘s morgens, eindelijk zover. Met een begeleidingsteam en filmploeg begon Eric Mijnster aan de uitdaging van zijn leven. Na ruim 35 uur in het zadel finishte Eric in Menton aan de Middellandse Zee. Bekijk nu de documentaire OMDAT IK HET WIL. Ervaar strijd, zowel fysiek als mentaal, gedurende deze onmenselijk missie en laat je inspireren.

De niets ontziende zoektocht naar geluk!

Eric Mijnster: “Soms zie ik iets, en dan zegt alles in mij dat ik het wil doen. Er is dan geen reden nodig om in actie te komen. Geen beloning in de vorm van geld of schouderklopjes. Ik wil het gewoon. De actie zelf is de beloning. Daarom doe ik het.”

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact