Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

KlimClassic, dé Wielerklassieker!

Alle categorieën SportdrankenTriathlonGravel

Het is bijna zover, dé wielerklassieker ‘de KlimClassic’ staat over 2 weken op het programma. Traditiegetrouw wordt op hemelvaartsdag (14 mei 2015) dit schitterende wielerevent verreden, een klassieker voor het ware klimtalent onder de wielrenners! Niemand minder dan Joop Zoetemelk, samen met Aart Vierhouten hebben afgelopen weken het KlimClassic parcours 2015 uitgestippeld & verkend. De routes van 110 en 160 km zijn uitgezet door de Belgische Voerstreek en Ardennen; over uitdagende en veelal onbekende & bekende beklimmingen. Zo volgde de professionals afgelopen weekend met Luik-Bastenaken-Luik en deel van het KlimClassic-parcours.

 

 

Sfeerimpressie van de KlimClassic 2014


Duursport.nl supplier van de KlimClassic

Duursport.nl is zowel op de woensdag, als op de donderdag te vinden op het start-/finishplein te vinden met een stand. Je kunt hier terecht voor scherpe acties op het gebied van 3ActionAmacx, en Go2 Sportvoeding. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid je bidon te vullen bij de start en een drankje of recovery drink te halen na de finish. Ook op de posten kom je ons tegen. Onderweg wordt je voorzien van Amacx High Energy bars, Go2 Jelly Bars en 3Action Sports Drink!

Team Duursport.nl kom je ook op de fiets tegen en kan je herkennen aan ons wielertenue!

Kom langs en er staat een heerlijke drank voor je klaar!

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact