Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

How to oil your chain like a pro?

Alle categorieën WielrennenVoedingsadviesVeldrijden

Je fietsketting smeren moeilijk? Zeker niet, enkel weten hoe het moet is wel zo handig…. Wie kent het niet, een gitzwarte ketting met klonten vet en vol met zand. Een krakende ketting, verre van soepellopend. Zonde van de energie die jij wilt overbrengen met een krachtige pedaalslag. Te weinig kettingonderhoud en teveel smeermiddel gebruiken zijn veel voorkomende punten van kritiek. Reinig je ketting met regelmaat en ga zuinig om met de olie om optimaal te kunnen presenteren tijdens het wielrennen.

Het advies van Morgan Blue

Het gros van de WorldTour teams vertrouwen op de onderhoudsproducten van Morgan Blue. Bekijk hier tip van de Cannondale-Garmin mechaniekers hoe je op een effectieve manier je ketting smeert.

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact