Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Klaar voor het nieuwe seizoen!

Alle categorieën WielrennenVoedingsschema hockeyVoetbal

Het mooie lenteweer laat ons nog enigszins in de steek, maar dat neemt niet weg dat de opbouw naar een mooi toertochtenseizoen reeds in volle gang is. Na een winter vol trainingen in de modder en op het Velodrome van Amsterdam is het nu tijd volledig om te schakelen naar het wegseizoen om te wielrennen. Met Cyclingteam Duursport.nl staan we aan de start van weer een mooi aantal klassiekers binnen het toertochtenprogramma. Zo kom je ons tegen met een mooie groep rijders tijdens oa Veenendaal-Veenendaal, Amstel Gold Race, KlimClassic, Limburgs Mooiste, Jean Nelissen Classic en nog vele meer. En als klapper van het seizoen starten wij ook tijdens de uitdagende Otztaller Radmarathon!


Materialisme

Welke renner kent het niet? Een nieuw seizoen is lekker starten met nieuw materiaal. Na jaren op een Cervelo te hebben gereden is het roer om en is er een Specialized Tarmac in de huiskleuren gekomen. Een mooi winterproject, waar een kaal frame opnieuw moest worden samengesteld. Het doel, allround om het gehele seizoen lekker op weg te komen. Zowel op het (windrijke) vlakke rondom onze Duursport.nl-thuisbasis Katwijk, alsmede in de bergen tijdens de Otzataller Radmarathon. 

Klaar voor het nieuwe seizoen!

Scope Wheels – No Excuse

Wielen maken de fiets! Niet alleen wat uitstraling betreft, maar bepalen des te meer de rijeigenschappen van de fiets. Waar afgelopen jaren was gekozen voor de looks (mooie 6cm hoge carbon wielen, wie wil dat nu niet…) zijn wij dit jaar echt gegaan voor de optimale rijeigenschappen gedurende het allround gebruik. Veel uitzoeken, testen en testresulaten lezen bracht ons bij Scope Wheels. Voor ons vooraf een geheel onbekend merk, maar wel een met een vissie over wielrennen die aansloot bij onze wensen. En het resultaat mag er zijn!

De eerste 1000km op de full carbon R4C wielen zijn afvinkt, met een grote glimlach op het gezicht. De brede velg die ervoor zorgt dat de 25mm bandjes er mooi op liggen en het rijden met een lagere bandenspanning zeer aangenaam maakt. Daarnaast zijn de remeigenschappen verbluffend, zowel onze droge als natte weersomstandigheden. Veel gevoel en controle maken dat er veel vertrouwen is onder elke weeromstandigheid. Ideaal & een echte aanrader!

 

 

En de looks! Naar onze mening hebbe we eigenlijk niets hoeven inleveren! De wielen staan uitermate strak in de Specialized Tarmac. Niet te dik, maar zeker ook niet té karig. Iedere glazen pui waar wij langs rijden is een feestje. Heerlijk om het nieuwe materiaal te bekijken 😉

Benieuwd naar wat Scope Cycling jouw te bieden heeft? Bekijk nu hun pagina!

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!
Overige berichten
Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot

4.8 / 5 met meer dan 900 reviews

Snelle levering

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!*

Kies je cadeau

Gratis cadeau bij elke bestelling

Gratis bezorging

Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact