Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Korte broeken weer wielrennen

Alle categorieën HerstelHardlopenVoedingsschema hockey

Heb jij de hele winter doorgetraind? Je gespierde kuiten hunkeren naar temperaturen, waarbij een korte broek gerechtvaardigd is. Of ben je een mooi weer fietser die bij de eerste zonnestralen beschaamd de witte benen aan de wereld toont? Afgetraind of niet: het is lente. Hoewel het winterse weer nog even de laatste stuiptrekkingen vertoonde begin april, komt het korte broeken weer er zeker aan. Je voelt de energie in jezelf opborrelen om voor langere duurritten te gaan in prachtig weer. Het seizoen gaat nu écht voor je van start.

Kan ik een korte broek aan tijdens het wielrennen?

Het vroege voorjaar vergt mentaal iets van je. Hoe sta je ervoor? Zeker nu we pas langzaamaan weer in groepen mogen gaan fietsen is het aftasten. Psychologische oorlogsvoering met je fietsmaten? Wij zorgen dat je sterk in je schoenen staat. Naast ideale energierepen, energiegels en sportdranken, bieden we je nog een extraatje: zelfvertrouwen door optimale sportverzorging.

Het bodycare product BORN Start Up is ideaal om bij de start van het seizoen – vanaf de befaamde eerste korte broeken ritten – te gebruiken om jouw benen te voorzien van wat extra kleur, je spieren te accentueren, maar vooral om door middel van speciale ingrediënten de doorbloeding te ondersteunen.

De start van jouw voorjaar, jouw eerste keer in korte broek kunnen we samen esthetisch en functioneel ondersteunen. BORN is bij je.

➤ Ondersteunt doorbloeding van de spieren
Geeft een mooie bruine kleur aan je benen
Soigneert optimaal

…Pas je op?
Er is echter ook een keerzijde. Gebruik jij Start Up, dan is de kans groot dat bij jouw sportmaatjes de moed op voorhand al in hun schoenen zakt. Wil je dat?

Douchen na sporten

Helaas zullen uitstapjes voorlopig binnen de grenzen van eigen land moeten plaatshebben. Jammer, maar ook dé kans om de vele mooie plekken in eigen land – als dagje uit of als Covid-proof toertocht met gpx – op de racefiets, gravelbike of MTB te gaan verkennen. Geloof me: keuze genoeg. Na een volmaakte duurinspanning keer je vervolgens bezweet, stoffig en met je nog steeds strak geoliede benen terug bij je auto. En dan? Nog 150 kilometer nagenieten in de (eigen) zweetlucht tijdens de rit naar huis?

Wash lotion na sporten

Speciaal voor die trainingen en toertochten, waarbij je een douche na afloop wenst, maar er niet is, hebben wij BORN Wash Lotion ontwikkeld. Hiermee was je alle vuil, eerlijk zweet, crèmes en oliën zo van je af, zodat je verfrist huiswaarts kunt keren. Wel zo veilig én uitermate aangenaam voor jezelf en je eventuele reisgenoten.

Wast alle vuil weg zonder water
Ideaal als er geen water/douchegelegenheid is
Hygiënisch en verfrissend
PS: Ook ideaal om te gebruiken om te ontsmetten na het wegscheren van beenharen

Samen gaan we zorgen voor mooie prestaties en heel veel sportplezier dit jaar. Blijf trainen, blijf gezond…en geniet!

Geschreven door Born Superior Sports Care

Het Nederlandse BORN Sportscare heeft een brede basis in de wielersport. Het merk BORN biedt een totaalconcept in sportvoeding en sportverzorging, specifiek vóór en dóór duursporters. BORN is partner van o.a. KNWU, Team Parkhotel Valkenburg, Volker-Wessels Cycling Team en Limburg Cycling. Alle producten worden ontwikkeld en getest op topniveau, maar zijn zeker ook ontwikkeld met het oog op de recreatieve wielrenner/wielrenster die het beste uit zichzelf/haarzelf wil halen. Het resultaat? Een lijn topproducten die zich kenmerken door een verfrissende smaak (niet té zoet en plakkerig), maagvriendelijkheid, energierepen die makkelijk wegkauwen, maar ook sportverzorgende producten die helpen je grenzen te verleggen. Kortom: “Born to push limits”.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact