Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Meewind Koers 2017!

Alle categorieën ReceptenWielrennenGran Fondo advies

Deze Toertocht + Finish Festival is de ideale gelegenheid om samen met fietsvrienden het seizoen vol wielrennen af te ronden. Op zondag 1 oktober zijn er een mooie routes uitgezet van 65, 120 of 155 kilometer over de Utrechtse Heuvelrug en Hollandse polders. Als partner verzorgt BYE! Sportvoeding de sportdrank en sportvoeding tijdens het event. Voor de start en bij de rijkelijk voorziene verzorgingsposten onderweg. Na de Toertocht geniet je als deelnemer van een gratis hapje en biertje op het Finish Festival met prominente wielergasten, live muziek en een videowall met koersbeelden


Als deelnemer ben je overigens niet alleen sportief en Festival-gezellig maar ook duurzaam bezig: € 7,50 van het inschrijfgeld wordt door de organisatie direct belegd in duurzame energieproductie via Meewind, partner van Meewind Koers.
 

Meewind Koers 2017!

Uitdagend parcours toertocht

De toertocht van Meewind Koers – van 65, 120 of 155 kilometer – voert over de Utrechtse Heuvelrug en door Hollandse polders. Een mooi parcours met pittige klimmetjes en verrassende wegen. Op 15 kilometer voor het einde is er ruimte voor ons eigen vriendenkampioenschap. Hier vindt de kortste koers plaats, over het breedste fietspad van Nederland. De Meewind Koers Sprint! 500 Meter volle bak er tegenaan. En hoe kan het ook anders in de Meewind Koers: je hebt hier gegarandeerd meewind. Op meerdere pauzeplekken op de bepijlde route kun je rekenen op uitstekende verzorging. Motards en verkeersregelaars leiden deze toertocht in goede banen.

Meewind Koers 2017!

Finish Festival

Na afloop van de rit krijgt elke deelnemer een originele goodiebag (een heuse musette!) met daarin onder andere munten voor een gratis biertje (of fris) en een maaltijd op het Finish Festival. Tijdens dit festival, in de voormalige Prodentfabriek van De Nieuwe Stad, krijg je een prachtig programma voorgeschoteld met prominente wielergasten, live muziek en een videowall met koersbeelden. Een programma vol prachtige wielerverhalen. Ook is er een Food & Drinks Market met Foodtrucks, bars en kun je retro-fietsen bekijken. Op alle fronten smullen dus voor de echte wielerliefhebber.

Meewind Koers 2017!

Duurzaam evenement

Meewind Koers is, samen met partner Meewind, op weg naar een 100% duurzaam evenement. De organisator van de koers, de stichting International Cycling Events, belegt per deelnemer € 7,50 in de beleggingsfondsen van partner Meewind. Meewind biedt als beleggingsfonds iedereen de kans te beleggen in duurzame energieprojecten. Zo komt jouw inschrijfgeld voor een deel direct ten goede aan duurzame energieproductie. Met deze beleggingen wordt de CO2-uitstoot van het evenement gecompenseerd. Tegelijk levert Meewind Koers, samen met alle deelnemers, een structurele bijdrage aan een duurzamere energieproductie. Zo sluit je niet alleen je wielerseizoen af in stijl, maar draag je ook bij aan een groenere wereld.

Over Meewind

Meewind is een beleggingsfonds dat particulieren, bedrijven en lagere overheden de mogelijkheid biedt te beleggen in duurzame energieproductie. Dit kan al vanaf 1.030 euro. Als participant wordt u mede-eigenaar, wat een stabiel rendement oplevert.

Go for it!

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact