Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Real 5 energiereep: natuurlijke brandstof!

Alle categorieën ReceptenEvenementenVoetbal

Wie wordt er vandaag niet met natuurlijke vegan producten geconfronteerd? Wie kan door alle bomen het bos nog zien? Het veganisme is verhuisd van stoffige producten in biologische winkels naar hippe foodtrucks over het hele land. Wellicht kies ook jij voor een (flexibele) vegan levensstijl, maar dit mag nooit te koste gaan van jouw gemoedstoestand, energie of sportprestaties. For real: Graag delen wij 5 redenen waarom de REAL 5 geschikt is voor de duursporter in jou.

  1. Energiereep vol energie!
  2. 100% natuurlijke ingrediënten
  3. Verpakking met FSC-keurmerk
  4. Keuze uit 2 smaaksensaties
  5. Magnesium

Energiereep vol energie!

Wie is er niet bekend met de ontbijtkoek reclames waarbij er oneindig extra rondjes gefietst kunnen worden? Met deze reep van 65 gram kun je nog wel even extra meters maken. En dat zonder schuldgevoelens: deze vegan energy bar is een natuurlijke ‘powerbar’, zónder toegevoegde suikers. De reep geeft jou energie welke nodig is bij een actieve en/of sportieve levensstijl en dat van vegan-afkomst.

100% natuurlijke ingrediënten

Het is geen geheim dat voeding verantwoordelijk is voor de algemene gezondheid. Wanneer jij gezond wil zijn, zal ook jouw voeding gezond moeten zijn. De naam van de reep verklapt al waaruit de reep is opgebouwd: REAL 5. De ingrediënten van de reep zijn: rozijnen, haver, banaan, hazelnoot en zonnebloemolie. Dit is de volledige samenstelling. Geen E-nummers, waarvan niemand weet waar ze voor dienen of wat de gevolgen voor de gezondheid zijn. De ingrediënten van de REAL 5 vegan energy bar zijn volledig natuurlijk, gezond en daarmee goed voor het lichaam.

Verpakking met FSC-keurmerk

Voor een betere planeet, zorgen wij dat de box gemaakt is van recyclebaar papier. De doos is gemaakt van ongebleekt, onbewerkt karton. Daarom draagt de PowerBar REAL 5: Vegan Energy Bar met trots het FSC-logo.

Keuze uit 2 smaaksensaties

PowerBar brengt deze reep uit in twee verschillende smaken: Banana Hazelnut en Goji Cashew. Elke bar beschikt over natuurlijke haver, rozijnen en zonnebloemolie.

Magnesium

Magnesium draagt bij aan een normaal energieleverend metabolisme en een normale werking van de spieren. Dit maakt de reep zowel geschikt actieve uitdagingen of voor het verbeteren van jouw sportprestaties. Wanneer je continu ‘beef’ hebt met jezelf of je meer vegan producten gaat gebruiken of niet: met deze reep ga jij extra meters maken. Veganist of niet.

Geschreven door PowerBarNL Nutrisense

NutriSense heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een ervaren speler in de (sport)voedingsbranche. Met merken als PowerBar & QWIN richten zij zich op topsporters, recreatieve sporters en de moderne actieve gezondheidsbewuste consument.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!
Overige berichten
Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot

4.8 / 5 met meer dan 900 reviews

Snelle levering

Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*

Kies je cadeau

Gratis cadeau bij elke bestelling

Gratis bezorging

Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact