Loading cart...
Categorieën

Sophie de Boer – Wcup Sports Drink / Energy Bar

Alle categorieën Voedingsschema voetbalGran Fondo adviesVoedingsschema trailrunning

Tijdens de cyclocross vraag je in korte tijd veel van het lichaam. Een juiste ondersteuning van het lichaam in zijn koolhydraatreserves en vochtbalans is raadzaam. Sophie de Boer heeft tijdens haar carrière al veel merken mogen gebruiken, maar kiest nu bewust voor Wcup Sportvoeding. Met de Sports Drink en Energierepen heeft zij de juiste producten voor handen om haar trainingsarbeid te ondersteunen.

Sophie de Boer - Wcup Sports Drink / Energy Bar

Veldrijden & voeding

Na een lange zoektocht is Sophie de Boer, Nederlandse top cyclocrosser, bewust bij Wcup Sportvoeding uitgekomen. De ervaring leert dat het berde assortiment en de topkwaliteit van dit Belgische merk, Wcup Sportvoeding, het beste bij haar sportieve ambities aan sluit.

Sophie de Boer: “ik vind het echt top dat het assortiment zo breed is en daarnaast krijg ik vrijwel nooit last van mijn maag van de producten, ook niet bij hele hoge intensiteit. Van veel producten kreeg ik maagzuur, dus ik ben daarom heel voorzichtig met de producten die ik wel gebruik. Doordat het assortiment zo breed is kun je goed variëren met smaken, voordeel hiervan is dat als je dagelijks op de fiets zit en producten gebruikt, dat je niet zo snel op een smaak uitgekeken bent.”

Sports Drink van Wcup Sportvoeding

De favoriet van Sophie in de Sports Drink is de smaak Tropical: “Tijdens de trainingen gebruik ik altijd Tropical dorstlesser. Fijne aan dit product vind ik dat ik geen last van mijn mond krijg. Veel sportproducten zijn heel zoet. Als je er veel van gebruikt dan tast dat je tanden heel erg aan en heeft een negatief effect op de gehele mond hygiene. Producten die ik dagelijks gebruik zoals Tropical moeten dus vooral niet te zoet zijn om mijn gebit te beschermen en goed ontvangen te worden in de maag/darmen.”

Energy Bar van Wcup Sportvoeding

Als extra energieondersteuning pakt Sophie veelal de Energy Bar: “de smaakvariatie Chocolade; dit is net een snicker! Lekker tijdens trainen! Qua hoeveelheid perfect, voor een 2/3u training juiste hoeveelheid kcal. Als ik de bergen in ga op trainingsstage of ik maak een lange duurrit (boven 4u), dan neem ik de Sports Cake (toffee) mee. Dit is echt een kcal bom maar op lange trainingen heb je dit nodig en volstaat de energy bar. ”

Wcup kopen?

Duursport.nl werkt nauw samen met de ontwikkelaars en distributeur van Wcup Sportvoeding. Wij bieden het complete assortiment Wcup Sportvoeding aan om jouw te ondersteunen. Onze ervaring is dat diegene die Wcup Sportvoeding hebben getest, automatisch trouwe klant blijven van dit mooie Belgische merk. Ervaar het verschil zelf!

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact