Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Top 5 beste aanbiedingen

Alle categorieën SportdrankenGravelVoedingsschema hockey

Duursport.nl staat bekend om zijn uitgebreide assortiment op het gebied van sportvoeding en -supplementen. Ondanks dat de producten al voor een scherpe prijs worden aangeboden, vind je in de webshop van Duursport.nl ook nog eens exclusieve aanbiedingen en interessante bulkdeals. Om jullie op weg te helpen heb ik een top-5 samengesteld met daarin aanbiedingen die jullie naar mijn idee zeker niet mogen missen.

Top 5 beste aanbiedingen: 

1. Amacx – Mega Deal
2. Amacx – Energy Hydration Deal
3. Amacx – Proefpakket
4. Amacx – 12x Drink Gel 60 ml (display)
5. Amacx – 12x Fast Bar 45 gr (display)

1. Amacx – Mega Deal 

De aanbieding die voor mij met stip op 1 staat is de Amacx Mega Deal! In deze bundel zit alles wat je als duursporter nodig hebt aan voeding. Om te beginnen krijg je maar liefst 1,8 kilo isotone sportdrink, waarbij je kunt kiezen tussen de frisse smaken citroen of sinaasappel. Deze megadeal bevat tevens 12 Energy Oat Bars van 50 gram per stuk en 12 drink gels van 60 ml. Ideaal voor tijdens het hardlopen of fietsen. Voor na het sporten krijg je 750 gram Recovery Drink, welke is te kiezen in de smaak Forest Fruit of Tropical. En dat alles voor een fantastische prijs van slechts €44,95. Dit is gigantisch veel energie voor de duursporter voor heel weinig geld

2. Amacx – Energy Hydration Deal 

Hydrateren kun je leren! Tijdens het sporten is het belangrijk dat je goed hydrateert en voldoende voedingsstoffen tot je neemt, zeker op de warme zomerdagen. Deze Energy Hydration Deal van Amacx is dan ook zeker een aanrader! Stel je eigen favoriete pakket samen door Hydro Tabs (20 tabs), Isotonic Energy Drink (750 gram) en Isotonic Sport Drink (1,8 kg) te kiezen in de smaak van jouw keuze. Met dit pakket kun je weer veel kilometers toe, of je nu gaat hardlopen, fietsen of zwemmen. Voor de zeer aantrekkelijke prijs van €24,95 hoef je het in ieder geval niet te laten.

3. Amacx – Proefpakket 

Op zoek naar een nieuw merk sportvoeding of wil je nieuwe smaken uitproberen? Dan is het interessant om het Amacx proefpakket aan te schaffen. In dit pakket zitten 2 Energy Oat Bars, 2 Fast Bars, 2 Drink Gels en 1 koker met daarin 20 Hydro Tabs. Per product kun je kiezen welke smaken je wilt hebben, zodat het proefpakket volledig naar jouw eigen wens is samen te stellen. Voor dit proefpakket betaal je slechts €8,95, waardoor het een hele voordelige manier is om kennis te maken met de producten en smaken van Amacx sportvoeding.

4. Amacx – 12x Drink Gel 60 ml (display) 

Wie regelmatig sport kan niet genoeg sportgels hebben liggen. Met voldoende voorraad grijp je immers nooit mis. Deze Amacx Drink Gel is zeer handig in gebruik doordat hij te gebruiken is zonder extra water. De verpakking is stevig maar gemakkelijk te openen zonder dat je plakhanden krijgt. De Amacx Drink Gel display is te krijgen in verschillende smaken, zoals Citrus, Strawberry en Orange Caffeine. Deze 12 gels schaf je aan voor een zeer vriendelijke prijs van €13,50

5. Amacx – 12x Fast Bar 45 gr (display) 

Voor de lange fietsritten is het prettig om een goede voorraad aan energierepen te hebben liggen. Een energiebar is altijd een goede manier om je koolhydraten aan te vullen om zo op optimaal niveau te kunnen presteren. De display Amacx Fast Bar is te krijgen in 2 verschillende smaken; sinaasappel of vanille. Het voordeel van deze reep is dat hij gemakkelijk weg hapt zodat hij ook tijdens bijvoorbeeld het hardlopen te gebruiken is. 12 repen voor een prijs €13,50 maakt dat je ietsjes meer dan een euro per reep betaald; een koopje als je het mij vraagt. Zeker als je kijkt naar de prijs/kwaliteitsverhouding van dit product.

De aanbiedingen veranderen regelmatig, dus wacht niet te snel met bestellen. Daarnaast loont het ook zeker om regelmatig te kijken welke kortingen er worden aangeboden.

Geschreven door Sebastiaan Horn

Sebastiaan is duursporter en avonturier. Achter zijn naam staan al diverse (full distance) triatlons en marathons. Dit jaar staan er diverse trails en ultraruns op het programma en gaat hij solo enkele lange-afstandshikes proberen te volbrengen. Vanuit zijn praktijkervaring vermaakt en informeert hij jullie graag op het gebied van duursport en alles wat daarbij komt kijken.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact