{{prod.Name}}
{{prod.BrandName}}

{{prod.SalesPriceWithTax}}

Bestel direct

SiS/Science in Sport is groot geworden om vanuit een diepgekoesterde wens met de best mogelijke voedingsproducten op de markt te komen en daarnaast innovatieve oplossingen te bieden in voedingskwesties waar atleten en sportmensen mee te maken krijgen. Onderaan deze pagina vind je meer informatie over SiS dat je misschien kan helpen met het maken van de keuze. Voor andere vragen of informatie staat onze klantenservice natuurlijk altijd voor je klaar. Meer info...

Groei Sis I Best verkochte SiS producten | SiS Atleten I SiS vooruitzichten

SiS/Science in Sport is groot geworden om vanuit een diepgekoesterde wens met de best mogelijke voedingsproducten op de markt te komen en daarnaast innovatieve oplossingen te bieden in voedingskwesties waar atleten en sportmensen mee te maken krijgen. SiS heeft altijd gebouwd op de kennis van gekwalificeerde sportwetenschappers, voedingstechnologen en een medicus die samenwerken met leergierige atleten en sportmensen variërend van lokaal talent tot wereldtopper. Als resultaat van al deze ervaring beschikken zij over een ongeëvenaarde kennis van de voedingsbehoeften van atleten. SiS werkt voortdurend samen met toonaangevende Universiteiten in onderzoeksprojecten en raakt zodoende steeds meer betrokken bij het verleggen van grenzen bij sportprestaties.

Groei SiS

De eerste groei beleefde SiS bij het wielrennen hetgeen deels te danken was aan het gebruiken en het propageren van de producten door Chris Boardman (Olympisch wielerkampioen, veelvuldig wereldrecordhouder en gele-trui drager in de Tour de France). Hij was enthousiast over de ethische principes van het bedrijf en was mede-inspirator bij het creëren van REGO Recovery, de complete sportdrank voor volledig herstel. Het duurde niet lang of iedereen had het over de producten van SiS en de producten werden populair bij topatleten in vele andere disciplines. Tot vandaag de dag heeft SiS een bijdrage geleverd aan het behalen van Olympisch goud, wereldtitels, Premiership kampioenschappen, beklimmingen van de Everest, poolexpedities, zeilwedstrijden om de wereld en het vestigen van talloze wereldrecords.

SiS ontwerpt, maakt en vervolmaakt de producten in hun eigen volledig toegeruste fabriek om zo de zekerheid te bieden dat de producten van de allerhoogste kwaliteit en zuiverheid zijn. Dat moeten ze zijn! Er kan een Olympische medaille of een wereldkampioenschap van afhangen! SiS streeft onophoudelijk naar innovatie en verbetering van de producten om alle atleten te helpen hun doelen te bereiken en om de leiderspositie in sportvoeding te handhaven.

SIS sportvoeding

Best verkochte SiS producten

De kwaliteit van SiS is de unieke combinatie van sportwetenschappen en voedseltechnololgie. De sportvoeding van SiS wérkt én smaakt geweldig! Deze gehele lijn wordt continu uitgebreid en verfijnd op de wensen van de duursporter. De 5 meest verkochte SiS producten van dit moment zijn:

1. Go Gel
2. Go Electrolyte
3. Go Bar
4. Go Energy
5. Rego Recovery

SiS Atleten

Niet voor niks kiezen wereldwijd vele topsporters voor de sportvoeding van Science in Sports.

Enkele sporters zijn:
Sinds 2009 is SIS official supplier van de Rabo Wielerploeg. Het Rabo Pro team is de topformatie van de Rabo Wielerploeg. Het team kom met 30 professionele renners onder meer uit in wedstrijden in de Pro Tour en de Historische Kalender. Het Rabo Pro team staat al dertien jaar aan de wereldtop. Samen met het Continental Team en de voormalige juniorenploeg behaalde het ProTeam meer dan 1700 overwinnningen.

Op dit moment bestaat verder het Team SiS Atleten uit o.a. het Cycling Team RadioShack-Trek-Leopard, Team Katusha, Lornah Kiplagat, Martin Lauret, FC Feyenoord, Rea Lenders, SiS-Run2Day RunningTeam.

SiS vooruitzichten

Science in Sport (SiS) is marktleider in Engeland op het gebied van sportvoeding en heeft aan de basis gestaan van vele sportieve prestaties; Olympisch goud, wereldkampioenschappen, voetbaltitels en wereldrecords. Het doel voor 2012/2013 in het veroveren van de markt in de Benelux en Duitsland!

Unieke combinatie van sportwetenschappen en voedseltechnololgie!

SiS Sportvoeding