0

SiS Sportvoeding

SiS of ook wel Science in Sport is groot geworden om vanuit een diep gekoesterde wens met de best mogelijke voedingsproducten op de markt te komen en daarnaast innovatieve oplossingen te bieden in voedingskwesties waar atleten en sporters mee te maken krijgen. Onderaan deze pagina vind je meer informatie over SiS dat je misschien kan helpen met het maken van jouw keuze. Lees meer...>

Categories

  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
Filter
Go Gel 60 ml
Go Gel 60 ml SiS Sportvoeding
1.50
Mini Go Bar 40 gr
Mini Go Bar 40 gr SiS Sportvoeding
1.75
28%korting
Go Gel Plus Caffeine 60 ml
Go Gel Plus Caffeine 60 ml SiS Sportvoeding
1.95 1.39
16%korting
Go Hydro 20 tabs
Go Hydro 20 tabs SiS Sportvoeding
8.95 7.50
Rego Recovery 500 gr
Rego Recovery 500 gr SiS Sportvoeding
15.95
20%korting
Go Electrolyte 500 gr
Go Electrolyte 500 gr SiS Sportvoeding
15.95 12.75
34%korting
Go Energy Plus Caffeine 60 ml
Go Energy Plus Caffeine 60 ml SiS Sportvoeding
1.90 1.25
16%korting
Go Energy Gel Isotonic 7-Pack
Go Energy Gel Isotonic 7-Pack SiS Sportvoeding
11.95 9.95
Rego Protein Bar 55 gr
Rego Protein Bar 55 gr SiS Sportvoeding
2.85
20%korting
Go Electrolyte 1,0 kg
Go Electrolyte 1,0 kg SiS Sportvoeding
21.95 17.50
Rego Recovery 1.0 kg
Rego Recovery 1.0 kg SiS Sportvoeding
31.50
Rego Recovery sachet 50 gr
Rego Recovery sachet 50 gr SiS Sportvoeding
2.35
25%korting
Go Energy 500 gr
Go Energy 500 gr SiS Sportvoeding
15.95 11.95
Beta Fuel 84 gr
Beta Fuel 84 gr SiS Sportvoeding
2.89
6%korting
Bidon 600 ml
Bidon 600 ml SiS Sportvoeding
4.00 3.75
Overnight Protein 1.0 kg
Overnight Protein 1.0 kg SiS Sportvoeding
47.50
Go Caffeine Shot 60 ml
Go Caffeine Shot 60 ml SiS Sportvoeding
2.60
Whey Protein 1,0 kg
Whey Protein 1,0 kg SiS Sportvoeding
41.95
Go Energy 1,0 kg
Go Energy 1,0 kg SiS Sportvoeding
21.95
Go Energy sachet 50 gr
Go Energy sachet 50 gr SiS Sportvoeding
1.75
1 - 20 van 20Producten per pagina:
1

Science in Sport Sportvoeding

 1. Wat is SiS sportvoeding?
 2. De groei van SiS sportvoeding
 3. SiS Top 5
 4. Energiegel SiS
 5. Energiereep SiS
 6. Sportdrank SiS
 7. Hersteldrank SiS

Wat is SiS sportvoeding?

SiS staat voor Sience in Sport. Deze Engelse fabrikant van sportvoeding is opgericht in 1992 en draait dan ook al lange tijd mee in de markt van sportvoeding. Velen zullen SiS kennen als sportvoedingsleverancier van wielerteam Ineos (het voormalige Sky team), maar SiS levert ook sportvoeding aan bijvoorbeeld Manchester United.

SiS heeft altijd gebouwd op de kennis van gekwalificeerde sportwetenschappers, voedingstechnologen en een medicus die samenwerken met leergierige atleten en sportmensen variërend van lokaal talent tot wereldtopper. Als resultaat van al deze ervaring beschikken zij over een ongeëvenaarde kennis van de voedingsbehoeften van atleten. SiS werkt voortdurend samen met toonaangevende Universiteiten in onderzoeksprojecten en raakt zodoende steeds meer betrokken bij het verleggen van grenzen bij sportprestaties.

De groei van SiS sportvoeding

De eerste groei beleefde SiS bij het wielrennen hetgeen deels te danken was aan het gebruiken en het propageren van de producten door Chris Boardman (Olympisch wielerkampioen, veelvuldig wereldrecordhouder en gele-trui drager in de Tour de France). Hij was enthousiast over de ethische principes van het bedrijf en was mede-inspirator bij het creëren van REGO Recovery, de complete sportdrank voor volledig herstel. Het duurde niet lang of iedereen had het over de producten van SiS en de producten werden populair bij topatleten in vele andere disciplines. Tot vandaag de dag heeft SiS een bijdrage geleverd aan het behalen van Olympisch goud, wereldtitels, Premiership kampioenschappen, beklimmingen van de Everest, poolexpedities, zeilwedstrijden om de wereld en het vestigen van talloze wereldrecords.

SiS ontwerpt, maakt en vervolmaakt de producten in hun eigen volledig toegeruste fabriek om zo de zekerheid te bieden dat de producten van de allerhoogste kwaliteit en zuiverheid zijn. Dat moeten ze zijn! Er kan een Olympische medaille of een wereldkampioenschap van afhangen! SiS streeft onophoudelijk naar innovatie en verbetering van de producten om alle atleten te helpen hun doelen te bereiken en om de leiderspositie in sportvoeding te handhaven.

SiS Top 5

De kwaliteit van SiS is de unieke combinatie van sportwetenschappen en voedseltechnololgie. De sportvoeding van SiS wérkt én smaakt geweldig! Deze gehele lijn wordt continu uitgebreid en verfijnd op de wensen van de duursporter. De 5 meest verkochte SiS producten van dit moment zijn:

Energiegel SiS

De Go Energy Gel van SiS is in heel veel smaken te verkrijgen. Deze gels zijn isotoon zodat ze zonder water te gebruiken zijn. Ook heb je gels met cafeïne, welke net even voor dat beetje extra zorgt. Daarnaast zijn de gels van SiS veelal geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Energiereep SiS

Een ander topproduct van SiS is de Go Energy Bar. Deze energiereep is slechts 40 gram maar zit bombol energie. De repen zijn net als de gels in verschillende smaken te krijgen zodat er altijd wel een reep is welke je lekker vind. Doordat de reep zacht is krijg je hem makkelijk weg tijdens het sporten. Ondanks het geringe formaat levert hij al gauw de benodigde energie.

Sportdrank SiS

De Beta Fuel van SiS is een no nonsense sportdrank op basis van natuurlijke smaak- en zoetstoffen. Deze isotone energydrank wordt geleverd in een koolhydratenverhouding 2:1 waardoor deze drank gemakkelijk door je lichaam wordt opgenomen. Daarnaast bevat deze sportdrank ook nog eens de nodige zouten. De Beta Fuel van Sis wordt in handige sachets geleverd waardoor de energydrink zeer gemakkelijk aan te maken is.

Hersteldrank SiS

Tot slot willen we de Rego Recovery van SiS aanstippen. Deze recoverydrink gebruik je direct na het leveren van je zware inspanning zodat je optimaal hersteld. De Rego Recovery is een herstelproduct die je lichaam voorziet van de benodigde eiwitten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. Rego Recovery van SiS bevat ook nog eens Leucine; een essentieel aminozuur wat niet door je lichaam zelf aangemaakt kan worden. Daarnaast is dit product ook nog eens geschikt voor mensen die lactose-intolerant zijn of vegetarisch.