SiS Sportvoeding

SiS/Science in Sport is groot geworden om vanuit een diepgekoesterde wens met de best mogelijke voedingsproducten op de markt te komen en daarnaast innovatieve oplossingen te bieden in voedingskwesties waar atleten en sportmensen mee te maken krijgen. Onderaan deze pagina vind je meer informatie over SiS dat je misschien kan helpen met het maken van de keuze. Voor andere vragen of informatie staat onze klantenservice natuurlijk altijd voor je klaar. Meer info...

Categories

  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
162 producten Filter
Sorteer op:
PrijsNieuw
Go Gel 60 ml
Go Gel 60 ml SiS Sportvoeding
1.50
Mini Go Bar 40 gr
Mini Go Bar 40 gr SiS Sportvoeding
1.75
Go Gel Plus Caffeine 60 ml
Go Gel Plus Caffeine 60 ml SiS Sportvoeding
1.95
Go Hydro 20 tabs
Go Hydro 20 tabs SiS Sportvoeding
8.95
Rego Recovery 500 gr
Rego Recovery 500 gr SiS Sportvoeding
15.95
Go Electrolyte 500 gr
Go Electrolyte 500 gr SiS Sportvoeding
15.95
Rego Protein Bar 55 gr
Rego Protein Bar 55 gr SiS Sportvoeding
2.85
Go Energy Plus Caffeine 60 ml
Go Energy Plus Caffeine 60 ml SiS Sportvoeding
1.90
16%korting
Go Energy Gel Isotonic 7-Pack
Go Energy Gel Isotonic 7-Pack SiS Sportvoeding
11.95 9.95
Rego Recovery sachet 50 gr
Rego Recovery sachet 50 gr SiS Sportvoeding
2.35
Go Electrolyte 1,0 kg
Go Electrolyte 1,0 kg SiS Sportvoeding
25.95
Go Energy 1600 gr
Go Energy 1600 gr SiS Sportvoeding
25.95
6%korting
Bidon 600 ml
Bidon 600 ml SiS Sportvoeding
4.00 3.75
Go Energy 500 gr
Go Energy 500 gr SiS Sportvoeding
15.95
Go Electrolyte sachet 40 gr
Go Electrolyte sachet 40 gr SiS Sportvoeding
1.75
Rego Recovery 1.0 kg
Rego Recovery 1.0 kg SiS Sportvoeding
31.50
Overnight Protein 1.0 kg
Overnight Protein 1.0 kg SiS Sportvoeding
47.50
Whey Protein 1,0 kg
Whey Protein 1,0 kg SiS Sportvoeding
41.95
Go Caffeine Shot 60 ml
Go Caffeine Shot 60 ml SiS Sportvoeding
2.60
Go Energy 1,0 kg
Go Energy 1,0 kg SiS Sportvoeding
25.95
1 - 20 van 21Producten per pagina:
1
Groei Sis I Best verkochte SiS producten | SiS Atleten I SiS vooruitzichten

SiS Sportvoeding


SiS heeft altijd gebouwd op de kennis van gekwalificeerde sportwetenschappers, voedingstechnologen en een medicus die samenwerken met leergierige atleten en sportmensen variërend van lokaal talent tot wereldtopper. Als resultaat van al deze ervaring beschikken zij over een ongeëvenaarde kennis van de voedingsbehoeften van atleten. SiS werkt voortdurend samen met toonaangevende Universiteiten in onderzoeksprojecten en raakt zodoende steeds meer betrokken bij het verleggen van grenzen bij sportprestaties.

SiS Sportvoeding - Groei

De eerste groei beleefde SiS bij het wielrennen hetgeen deels te danken was aan het gebruiken en het propageren van de producten door Chris Boardman (Olympisch wielerkampioen, veelvuldig wereldrecordhouder en gele-trui drager in de Tour de France). Hij was enthousiast over de ethische principes van het bedrijf en was mede-inspirator bij het creëren van REGO Recovery, de complete sportdrank voor volledig herstel. Het duurde niet lang of iedereen had het over de producten van SiS en de producten werden populair bij topatleten in vele andere disciplines. Tot vandaag de dag heeft SiS een bijdrage geleverd aan het behalen van Olympisch goud, wereldtitels, Premiership kampioenschappen, beklimmingen van de Everest, poolexpedities, zeilwedstrijden om de wereld en het vestigen van talloze wereldrecords.

SiS ontwerpt, maakt en vervolmaakt de producten in hun eigen volledig toegeruste fabriek om zo de zekerheid te bieden dat de producten van de allerhoogste kwaliteit en zuiverheid zijn. Dat moeten ze zijn! Er kan een Olympische medaille of een wereldkampioenschap van afhangen! SiS streeft onophoudelijk naar innovatie en verbetering van de producten om alle atleten te helpen hun doelen te bereiken en om de leiderspositie in sportvoeding te handhaven.

SIS sportvoeding

SiS Sportvoeding - Best verkochte producten

De kwaliteit van SiS is de unieke combinatie van sportwetenschappen en voedseltechnololgie. De sportvoeding van SiS wérkt én smaakt geweldig! Deze gehele lijn wordt continu uitgebreid en verfijnd op de wensen van de duursporter. De 5 meest verkochte SiS producten van dit moment zijn:

1. Go Gel
2. Go Electrolyte
3. Go Bar
4. Go Energy
5. Rego Recovery

SiS Atleten

Niet voor niks kiezen wereldwijd vele topsporters voor de sportvoeding van Science in Sports.

Enkele sporters zijn:
Sinds 2009 is SIS official supplier van de Rabo Wielerploeg. Het Rabo Pro team is de topformatie van de Rabo Wielerploeg. Het team kom met 30 professionele renners onder meer uit in wedstrijden in de Pro Tour en de Historische Kalender. Het Rabo Pro team staat al dertien jaar aan de wereldtop. Samen met het Continental Team en de voormalige juniorenploeg behaalde het ProTeam meer dan 1700 overwinnningen.

Op dit moment bestaat verder het Team SiS Atleten uit o.a. het Cycling Team RadioShack-Trek-Leopard, Team Katusha, Lornah Kiplagat, Martin Lauret, FC Feyenoord, Rea Lenders, SiS-Run2Day RunningTeam.

SiS vooruitzichten

Science in Sport (SiS) is marktleider in Engeland op het gebied van sportvoeding en heeft aan de basis gestaan van vele sportieve prestaties; Olympisch goud, wereldkampioenschappen, voetbaltitels en wereldrecords. Het doel voor 2012/2013 in het veroveren van de markt in de Benelux en Duitsland!

Unieke combinatie van sportwetenschappen en voedseltechnololgie!

SiS Sportvoeding