2+1 Gratis - Caffeine Shot 3x25 mlAmacx

Stapelvoordeel! Shop vandaag voor minimaal €55,- en profiteer van 5% extra korting* met code: GOFORIT5 Ga je voor minimaal € 85,-? Profiteer van 8% extra korting* met code: GOFORIT8 (* muv 'altijd laag' producten)

Amacx – Caffeine Shot 3x25 ml

Caffeine Shot 3x25 ml voordelen:

 • 1500 mg Guarana extract, waarvan 150mg Cafeïne per ampul
 • 55 mg magnesium per ampul
 • Magnesium is belangrijk voor het behoud van de normale spierfunctie
 • 80 mg vitamine C per ampul
 • Vitamine C bevordert de energiestofwisseling
 • Frisse natuurlijke Freshmint smaak
 • Vrij van kunstmatige zoetstof

Amacx Caffeine Shot

Binnen de sport is het gebruik van cafeïne supplementen reeds volledig ingeburgerd. Waar gezonde en gevarieerde voeding je sport perfect ondersteunen, kan het toevoegen van sportvoeding vlak voor, tijdens en/of na de inspanning een waardevolle aanvulling zijn. Bij een specifieke wedstrijd of een belangrijk piekmoment kun je kiezen voor een supplement met extra cafeïne.

De Amacx Caffeine Shot bevat 1500 mg Guarana Extract, waarvan 150 mg cafeïne in een natuurlijke vorm. Om de Guarana bij te staan zijn magnesium en enkele vitamines toegevoegd.

Elke sporter verliest tijdens het sporten extra magnesium via zweet. Duursporters kunnen daarom baat hebben bij extra magnesium. Magnesium ondersteunt de energiestofwisseling, draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid/moeheid, helpt bij het handhaven van een goede elektrolytenbalans en is eveneens belangrijk voor het behoud van de normale spierfunctie/spieren.

De Amacx Caffeine shot bevat daarnaast de vitamines B1, B6 en C.

Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem tijdens en na een fysieke inspanning, bevordert de energiestofwisseling en heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Prijs en Kwaliteit

De kwaliteitsstandaard van Amacx is zeer hoog. Alle producten worden ontwikkeld en geproduceerd volgens de HACCP+ en GMP regelgeving. Dit zijn de hoogste standaards voor voedingssupplementen binnen Europa.Gluten én lactose vrij product
Samen met onze voedingsdeskundige hebben wij zorgvuldig uitgezocht welke producten zowel gluten als lactose vrij zijn. Bezoek onze gluten vrije pagina én onze lactose vrije pagina waar alles op één plek te vinden is. Alle gluten en lactose vrije producten zijn te herkennen aan het lactose vrije logo.

 Caffeine Shot 3x 25 ml, Amacx, glutenvrij    Caffeine Shot 3x 25 ml, Amacx, lactosevrijDoordat AMACX label direct via duursport wordt geleverd aan de consument heeft Amacx geen last van dure promotiemiddelen en kostprijsverhogende tussenhandelaren. Dit prijsvoordeel delen wij graag met onze klanten, hierdoor betaal je een lagere prijs voor de hoogste kwaliteit.Op zoek naar gedetailleerde productinformatie?

Onze service

 • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf 50, -
 • Kado bij elke bestelling
 • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met