Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Amacx partner van SEG Racing Academy

Alle categorieën FietsonderhoudVoedingVoedingsschema mountainbike

We zijn blij te kunnen melden dat de talenten van SEG Racing Academy vanaf 2020 Amacx-producten zullen gebruiken voor hun voeding op en naast de fiets. Wij zullen de Academie voorzien van een breed scala aan energierepen, gels, isotone sportdranken en andere voedingsproducten die de rijders zullen helpen hun prestaties te verbeteren en hun herstel te ondersteunen.

Productontwikkeling Amacx

Voor SEG Racing Academy was het echt belangrijk om een ​​voedingspartner te vinden die bereid is om de krachten te bundelen en te investeren in productontwikkeling en innovatie, en dat vonden ze in Amacx. Daarom zal dit een uitgebreid partnerschap zijn, aangezien de voedings- en bewegingswetenschappers van de SEG Racing Academy en CyclingLab grotendeels betrokken zullen zijn bij de productontwikkeling, waarbij alle mogelijke feedback van de rijders wordt verzameld en samen met de specialisten van Amacx wordt gewerkt aan op maat gemaakte producten die voldoen aan alles wat ze nodig hebben tijdens hun trainingsritten en wedstrijdperiode.

Visie Amacx

“Bij Amacx geloven we dat hoogwaardige sportvoeding het belangrijkste element is om je doelen te bereiken. De combinatie van de talenten van de SEG Racing Academy met de premium sportvoeding van Amacx, geeft de SEG Racing Academy-rijders een voorsprong bij het bereiken van hun doelen. We willen de beste kwaliteit bieden tegen eerlijke prijzen door producten aan te bieden die zijn ontwikkeld voor en door duursporters en met continue innovatie en productontwikkeling. We vinden al deze waarden op de SEG Racing Academy, dus het voelt goed om samen te werken en samen te werken voor wederzijdse verbetering ”.

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact