Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Best geteste isotone sportdrank 2022

Alle categorieën Voedingsschema zwemmenSupplementenMountainbiken

Nu de zomer zo goed als voorbij is, komt het einde van 2022 alweer voorzichtig in zicht. Maar voordat we definitief afscheid gaan nemen van dit jaar, staan er eerst nog een paar mooie maanden vol sport voor de deur. Vele hardlopers maken zich alweer klaar voor de mooiste herfst marathons en ook de crossfietsen en mountainbikes komen langzaamaan weer uit de schuur. De tweede helft van het voetbalseizoen staat voor de deur en ook de najaarscompetities staan op het punt van beginnen. Wil je deze mooi sportperiode goed en vol energie beginnen? Dan is dit het perfecte moment om een voorraad sportvoeding in te slaan en de best geteste isotone sportdrank van 2022 mee te nemen naar jouw training of wedstrijd.

Kies voor isotoon

Maar wanneer kies je ook alweer voor een isotone sportdrank? En wat is het verschil met de andere soorten? Sportdranken worden onderverdeeld in drie verschillende soorten categorieën, namelijk hypotoon, hypertoon en isotoon.

Een hypotone sportdrank bevat altijd minder dan vier gram koolhydraten per honderd milliliter en is daarom perfect geschikt voor inspanningen tot ongeveer negentig minuten. Hiermee vul je namelijk vooral het vochttekort aan en niet zo zeer het energietekort. Een hypertone sportdrank levert, met méér dan acht gram koolhydraten per honderd milliliter, juist veel energie en calorieën. Voor deze drank kies je dus, als je, na een lange en intensieve inspanning, de koolhydraatreserves wil aanvullen.

Een isotone sportdrank kan je eigenlijk zien als het beste van twee werelden. Het levert zowel energie als vocht en staat daarom ook wel bekend als dorstlesser. Daarnaast bevat het verschillende mineralen die bijdragen aan bijvoorbeeld de vochthuishouding. Omdat een isotone tussen de vier en acht gram koolhydraten per honderd milliliter bevat, is het een goede keuze voor trainingen en wedstrijden waarbij je jouw vocht- en energietekort wil aanvullen. Wil je kunnen variëren tussen een lekkere dorstlesser en een fijne sportdrank? Kies dan voor de best geteste isotone sportdrank van 2022 helemaal.

Isotonic Energy Drink van Amacx

De Isotonic Energy Drink van Amacx bevat alles wat je nodig hebt om jouw sportactiviteit te ondersteunen. Het levert 39 gram koolhydraten, bevat essentiële mineralen én heeft een 2:1 koolhydraatratio. De sportdrank heeft een lichte natuurlijke smaak, waardoor de smaak niet blijft hangen in de mond. Dit komt ook mede doordat de sportdrank vrij is van kunstmatige zoet- smaak -en kleurstoffen.

Ben je een liefhebber van frisse fruitsmaken? Dan is de Isotonic Energy Drink zeker iets voor jou aangezien hij verkrijgbaar is in de smaken Lemon en Forest Fruit.

Beste geteste sportdrank van 2022

Maar dat is niet het enige! Vanwege de samenstelling past de Isotonic Energy Drink perfect binnen een vegan levensstijl en kan het bovendien gebruikt worden bij een lactose- of glutenintolerantie. Daarnaast wordt alle sportvoeding van Amacx ontwikkeld en geproduceerd onder de hoogste standaards voor voedingssupplementen binnen Europa, waaronder de HACCP+ en GMP-regelgeving. Daardoor ben jij altijd verzekerd van een hoge kwaliteit en de beste producten.

Heb je vragen over de Isotonic Energy Drink van Amacx? Of wil je meer informatie ontvangen over één van de andere producten? Neem dan contact op met de online specialisten van Duursport.nl. Zij beantwoorden alle vragen en helpen je graag verder.

Geschreven door Lesley Nieuwenhuis

Duursport en eten, dat is voor mij de gouden combinatie voor een gezond en leuk leven. Als fanatiek hardloper loop ik wekelijks vele kilometers en dankzij mijn opleiding tot gewichtsconsulente weet ik als geen ander hoe belangrijk de juiste voeding is voor onze sportieve prestaties.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact