Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

BORN houdt de moraal warm!

Alle categorieën MountainbikenGran Fondo adviesVeldrijden

Nat. Koud. Een moraal dodende combinatie voor een buitensporter. Warm en nat kan nog wel. Koud en droog is ook vaak geen probleem. De moraal gaat omlaag als de combi optreedt. En laat dit nu vaak het geval zijn in onze Lage Landen. Helaas. Of gelukkig?

Sportverzorging met herfstweer 

Gelukkig. Want BORN heeft een goed assortiment beschermende producten. Bij juist gebruik zijn kou en regen nog maar een slap excuus. Deze herfst maanden is BORN Warm Up in combinatie met Protect Extra (bij extreme kou) of Protect Oil (bij regen) een perfect duo. Waar Protect Extra de slecht doorbloede lichaamsdelen (knieën, voeten) beschermd tegen kou, zorgt Protect Oil ervoor dat er een extra isolatie op je lichaam wordt aangebracht.

En dan de Warm Up. Dit product heeft unieke eigenschappen. Het geeft een milde verwarming van de spieren die pas optreedt als je even bezig bent. Het warmt de spieren geleidelijk op. Je hebt slechts een klein beetje (een mespuntje zou een chef-kok zeggen) nodig voor een aangenaam effect. Smeer het eens op je rug of benen bij koud en nat weer en de moraal schiet omhoog.

Born Warm Up

BORN Warm Up, active warming cream.

  • Geeft geleidelijk warmte af
  • Werkt diep door in de huid en spieren
  • Lang effect
  • Ideaal voor insmeren van rug en benen bij koud weer
  • Ideaal cadeau voor fietsende koukleumen!
Geschreven door Born Superior Sports Care

Het Nederlandse BORN Sportscare heeft een brede basis in de wielersport. Het merk BORN biedt een totaalconcept in sportvoeding en sportverzorging, specifiek vóór en dóór duursporters. BORN is partner van o.a. KNWU, Team Parkhotel Valkenburg, Volker-Wessels Cycling Team en Limburg Cycling. Alle producten worden ontwikkeld en getest op topniveau, maar zijn zeker ook ontwikkeld met het oog op de recreatieve wielrenner/wielrenster die het beste uit zichzelf/haarzelf wil halen. Het resultaat? Een lijn topproducten die zich kenmerken door een verfrissende smaak (niet té zoet en plakkerig), maagvriendelijkheid, energierepen die makkelijk wegkauwen, maar ook sportverzorgende producten die helpen je grenzen te verleggen. Kortom: “Born to push limits”.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact