Loading cart...
Categorieën

Born Sportvoeding – Wielrennen

Alle categorieën Energie RepenEnergie GelsVoedingsschema wielrennen

De Tour, gaat hij hem rijden of niet? Of pakt hij de Giro mee in zijn programma? Het is dé vraag die iedere wielerliefhebber bezig houdt en alleen Tom weet het antwoord. 4 januari gaan we het weten. Het stilzwijgen wordt dan doorbroken. Tom weet al lang waar hij naartoe moet werken en jij weet dat wellicht ook al.

 

Doe als Tom

Doe als Tom. Start nu jouw voorbereiding op het nieuwe seizoen vol wielrennen. Zo zorg je ervoor dat jouw seizoen legendarisch wordt. Dat ene kommetje? Een mooie tijd bij een granfondo?

Een seizoen start succesvol als je jouw eerste uitdaging realiseert of je eerste overwinning pakt. Een seizoen begint legendarisch te worden als anderen (gezin, vrienden, familie, collega’s of geheime bewonderaars) jouw prestaties beginnen op te merken, je complimenten geven en als ze over je spreken tegen anderen. Als jij besproken wordt aan het koffieapparaat op het werk, dan weet je dat je jouw seizoen goed bent begonnen!

 

Start jouw seizoen

Echter, elk seizoen start op een absoluut nulpunt. Geen successen, geen legendes: je bent zo goed als je laatste rit. Dat point zero is nu, want we weten allemaal dat legendes geboren worden in november. Verras jouw Strava-vrienden en start tijdig met de voorbereiding op jouw seizoen. Je zult ze lossen op het eerste klimmetje of bij de eerste forse tegenwind. Veroordeel ze tot de mongolenwaaier ;-).

Nu is het moment: zet je rollerbank of indoortrainer klaar en doe je training. 30-60 minuten per dag zijn prima. Hoe langer, hoe beter natuurlijk. Al zwetend op jouw machine moet je je wel goed hydrateren. Of ben je een keiharde en trek je naar buiten?

Born Sportvoeding - Wielrennen

Foto: © Team Sunweb

 

Sportvoeding Wielrennen

Hoe dan ook: een product als BORN Watts & Minerals zal je helpen om vanaf November toe te groeien naar jouw legendarische seizoen. Ongetwijfeld word jij onderwerp van dat koffiemachinegesprek! Watts & Minerals zorgt ervoor dat jij, flink zwetend, de essentiële mineralen alweer goed aanvult, zonder extra koolhydraten. Daarnaast krijg je wat extra Watts’ Up® om jouw wattagecapaciteit geleidelijk op te voeren.

Kom op en klim op je fiets. Indoor of outdoor en doe 2 bruistabletten Watts & Minerals in je bidon en doe je werk (zoals het hoort)!

Les die dorst, groei in wattage en… Be That Legend!

Doe als Tom.

Geschreven door Born Superior Sports Care

Het Nederlandse BORN Sportscare heeft een brede basis in de wielersport. Het merk BORN biedt een totaalconcept in sportvoeding en sportverzorging, specifiek vóór en dóór duursporters. BORN is partner van o.a. KNWU, Team Parkhotel Valkenburg, Volker-Wessels Cycling Team en Limburg Cycling. Alle producten worden ontwikkeld en getest op topniveau, maar zijn zeker ook ontwikkeld met het oog op de recreatieve wielrenner/wielrenster die het beste uit zichzelf/haarzelf wil halen. Het resultaat? Een lijn topproducten die zich kenmerken door een verfrissende smaak (niet té zoet en plakkerig), maagvriendelijkheid, energierepen die makkelijk wegkauwen, maar ook sportverzorgende producten die helpen je grenzen te verleggen. Kortom: “Born to push limits”.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact