Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Review Shokz OpenRun Pro

Alle categorieën Voedingsschema wielrennenEnergie GelsVoeding

Vandaag introduceert Shokz (voorheen AfterShokz) weer een nieuw model in hun reeks sportkoptelefoons, namelijk de OpenRun Pro. Wat is er nieuw ten opzichte van de voorgangers zoals de Aeropex en de OpenRun? Wij nemen je hierin mee en leggen je uit wat onze ervaring is van de nieuwste OpenRun Pro!

Het concept van Shokz

We gaan even terug naar de basis, want misschien weet jij tijdens het lezen van dit blog helemaal niet wat een Shokz (AfterShokz) is. Koptelefoon of earpods zitten op of in je oren waardoor je tijdens het luisteren van muziek niet je omgevingsgeluid hoort. Als je binnen bent, is dat geen probleem. Maar als je deelneemt aan het verkeer is het wel zo fijn en veilig als je deze wél hoort. Hier speelde Shokz op in en ontwikkelde als eerste een botgeleidingstechnologie. De transducers (omzetters) sturen minitrillingen door de jukbeenderen en leveren geluid rechtstreeks aan het binnenoor, waarbij het trommelvlies wordt omzeild. Jij hoort zowel je muziek als het omgevingsgeluid!

Ervaringen Shokz OpenRun Pro

Wij bij Duursport waren een van de gelukkige die de OpenRun Pro al hebben mogen uitproberen! Shokz claimt dat dit hun meest premium sportkoptelefoon ooit is en daar waren wij benieuwd naar!

De OpenRun Pro beschikt over de nieuwste botgeleidingstechnologie van de 9e generatie met twee toegevoegde basversterkers om het beste geluid te bieden. Daarnaast beschikt hij over een dubbele noise cancelling microfoon om nog beter te kunnen bellen tijdens het sporten.

  • TurboPitch™ technologie voor een betere bas
  • Dubbele noise cancelling microfoon
  • Titanium frame voor een stevige pasvorm
  • Beschikt over een snellaad functie
  • Inclusief 5-minuten sneellaad functie voor een batterijduur tot 1,5 uur
  • Waterbestendig (IP55)
  • Licht gewicht: 29 gram
  • Batterijduur van 10 uur
  • Bluetooth 5.1

OpenRun 0f de OpenRun Pro? 

De OpenRun Pro is de upgrade versie van de OpenRun. Wanneer kies je voor de OpenRun Pro en wanneer voor de OpenRun?

Om te beginnen zijn beide apparaten natuurlijk prima. Beide hebben een snellaadfunctie wat echt ideaal is als je hem vergeten bent op te laden. Bij de OpenRun heb je na 10 minuten alweer 1,5 uur tijd om muziek te luisteren en bij de OpenRun Pro is dit al na 5 minuten.

De OpenRun Pro heeft daarnaast een verbeterd basgeluid en een dubbele noise cancelling microfoon zodat je zelf beter te verstaan bent tijdens het telefoneren.

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact