Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

BYE! – Boost Your Energy!

Alle categorieën GravelVoedingsadviesSportverzorging

BYE! Sportvoeding is voor het eerst geïntroduceerd op de BikeMotion 2015 in Utrecht. Het was de sneak preview aan het grote publiek voor de nieuw verwachte producten in januari 2016. En niet geheel onopvallend, BYE was meteen genomineerd voor een award in de categorie Training & Voeding

De onderscheiding

BYE! wil zich kunnen onderscheiden van andere traditionele sportvoedingsmerken. Dit willen zij doen door het bieden van producten die ontwikkeld zijn om sportprestaties te verbeteren, maar dit dan wel op 100% natuurlijke basis. Bij de ontwikkeling zochten ze de ingrediënten voor hun sportvoeding op akkers, velden en boomgaarden en dus niet in laboratoria.

Deze 100% natuurlijke basis nemen ze bij BYE! zeer serieus. Dit doen ze omdat een energie reep of gel die verpakt is in aluminiumfolie uiteraard niet 100% natuurlijk is.

BYE! - Boost Your Energy!

Daarom hebben ze hun verpakkingen van biologisch afbreekbaar materiaal gemaakt. Op deze manier kan de verpakking van de reep of gel worden weggegooid en wordt de verpakking door de natuur verteerd.

Wat zij hebben gecreëerd is een assortiment van producten die echt 100% natuurlijk zijn. Ze zullen ook sporters op alle niveaus helpen hun doelstellingen te bereiken.

Ben je nog niet overtuigd? Het bewijs zit in de smaak!

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!
Overige berichten
Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot

4.8 / 5 met meer dan 900 reviews

Snelle levering

Voor 22:00 besteld, morgen in huis!*

Kies je cadeau

Gratis cadeau bij elke bestelling

Gratis bezorging

Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact