Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Dé Gran Fondo voor jou! – CYCLOsportive

Alle categorieën TriathlonEvenementenVeldrijden

Je even prof voelen, wie wil dat nu niet! Samen met CYCLOsportive een Granfondo beleven zorgt voor deze bijzondere ervaring. Onze mecanicien zorgt voor jouw fiets, onze masseur staat klaar om het melkzuur uit je benen te masseren. Tijdens het fietsen staan we langs de weg om bidons aan te geven en je dat laatste zetje in de rug te geven. Maar er is meer. Duursport zal zijn kennis en ervaring over de juiste voeding met de deelnemers delen. Op alle reizen zullen wij, Duursport, de sportvoeding verzorgen.


Gran Fondo voor iedereen 

Zijn de reizen van CYCLOsportive alleen geschikt voor toppers? Nee, integendeel. De reizen zijn geschikt voor fietsers van alle niveaus. Om het je makkelijk te maken hebben we op de website drie profielen aangemaakt van drie typen fietsers.

  • De Beginner
    Je hebt fietsvrienden horen vertellen over Cyclo’s of Granfondo’s. Je hoort de namen van mythische beklimmingen als de Galibier, Stelvio langskomen in hun verhalen. Het ene beleefde avontuur is nog mooier dan het andere. Ergens kriebelt bij jou ook het verlangen naar zo’n avontuur. Zelf zit je vooral in Nederland en soms in de Belgische Ardennen op de fiets.
  • De Sportieve Genieter
    Fietsen met gelijkgestemden is voor jou belangrijk. Je trekt er graag op uit. Naar de Alpen, Dolomieten, noem maar op. Maar om nu alleen op pad te gaan? Nee, dat zie je niet zitten. Naast het fietsen vind je het ook leuk om wat cultuur op te snuiven in de landen die je bezoekt. En een sportieve uitdaging ga je ook niet uit de weg. De race op zich is voor jou geen doel, genieten is veel belangrijker.

  • De Ervaren Rot
    De Marmotte heb je al gereden, of misschien is Velomediane Criqeuilion vaste prik in augustus. De Otztaler Radmarathon heb je ook al van je lijst afgevinkt. Kortom je bent een ervaren Cyclo- of Granfondo-renner. Je weet ook heel goed wat er komt kijken bij het succesvol rijden van zo’n evenement. Je weet ook dat de spanning altijd weer oploopt zo vlak voor de start van het evenement. 
Dé Gran Fondo voor jou! - CYCLOsportive

Trainingskamp wielrennen

Alle reizen hebben dezelfde basis. Deelnemers ontvangen een fietsshirt van CYCLOsportive, er is technische ondersteuning aanwezig, massages, startbewijzen zijn geregeld, sportvoeding is aanwezig, we leveren extra bevoorrading bij de cyclo of granfondo en er is begeleiding en volgwagen bij de ritten. Daarnaast bieden we de deelnemers de mogelijkheid om zich 3 maanden d.m.v een inspanningstest en trainingsschema te laten begeleiden.

Wil jij mee op reis? Check dan snel het aanbod van CYCLOsportive.

Duursport partner van CYCLOsportive

Vanaf 2018 zijn wij partner van CYCLOsportive. Zo zullen wij bij elke reis van CYCLOsportive de sportvoeding verzorgen met Amacx. Maar wil jij eerst de sportvoeding van Amacx testen? Daar hebben wij een speciale CYCLOsportive testpakket voor gemaakt.

Get fueled & Go Fast 😉

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact