Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

Africa Classic 2016

Alle categorieën Voedingsschema triathlonVoedingsschema hardlopenVoedingsschema zwemmen

Vergeten doe je het nooit meer, de ervaringen die je hebt opgedaan tijdens de Africa Classic! Elke nacht, midden in de wildernis, een nieuw onderkomen op een nieuwe plek. Daarnaast sta je oog in oog met de wilde dieren die je in Nederland alleen maar kent uit de dierentuinen, zoals bavianen, zebra’s en giraffen. Gedurende zes dagen fiets je offroad over paden van rood zand en vulkanisch gesteente, waarbij je onderweg wordt aangemoedigd door kleurrijke Masai krijgers en enthousiaste lokale & schoolgaande kinderen. Je verlegt je eigen grenzen en legt zo’n 400 kilometer af, met als doel de wereld een beetje beter te maken. 

Amref Flying Doctors 

Door mee te doen aan de Africa Classic ondersteun je Amref Flying Doctors en hun weg naar een betere gezondheid in Afrika. Op de route tref je diverse Amref projecten aan en ervaar je zelf welke resultaten er geboekt worden en kunnen worden met de bijdrage die jij met jouw deelname levert. Schrijf je nu in en fiets door het adembenemende landschap van Tanzania.
Africa Classic 2016

Duursport.nl partner van Africa Classic

Met trots kan Duursport.nl zich presenteren als partner voor 2016 van de Africa Classic. Wij zullen de deelnemers en organisatie bij staan met sportdrank, onze adviezen en (test)producten in hun voorbereiding en tijdens deze schitterende uitdaging.

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact